chodili tam moje kamaratky a v pohode sa stiali opijat a robit aj ine veci : p je pravda ze sa ucili trochu viac ale vsetky teraz vedia ten jazyk fakt dobre, myslim ze uz maju aj Ckove certifikaty. a nikdy som na OA v trnave nepocula nic nejak negativne, prave naopak. a ten rok ci je strata to asi zalezi od teba..
no co ja som chodil na obchodku tak my sme mali nemecku sekciu a oni to mali tak ze prvy rok sa ucili cisto len zakladne slovicka a nijake hotove temy a podobne. postupom sa ucili viacere odborne predmety v nemcine a nemal som ale taky pocit ze by to nezvladali. daktori sa to ucili cisto mechanicky naspamat tie latky co je podla mna otras ale tak nevadi heh : ) podla mna dobra volba
ech tá stredná chodí mi tam kamarát, akurát budúci rok má ešte nešťastník tú piatu triedu ako frfle nad tým dosť, ale myslím že je zmierený Kedysi som si k tejto škole zisťovala veľa už len kvôli nemu tam a ak by som bola v budúcom inom živote znovu deviatačka, a bývala by som niekde poblíž nie na opačnom konci slovenska od tej školy tak by som tam určite išla Milujem Trnavu a tá škola sa mi javí veľmi sympaticky..hlavne ak chceš v budúcnosti niečo dosiahnuť Good Luck!
ja som teraz tretiačka a nesťažujem sa (veľmi)... je to škola ako každá iná takže sa tam nájdu negatíva. Učenia je trošku viac ale to najmä v prvom ročníku, keďže asi tam nachytáš najviac slovnej zásoby, a začína iný režim ako na základke. Keď sa rýchlo začleníš do systému nebudeš mať problém. Nie som síce flákačský typ ale nie vždy som robila úlohy, slohy a podobné blbostičky.... skrátka opísanie to istí. Navyše mám spolužiačky ktoré boli viac mimo ako v škole a zvládli to. Takže sa kľudne môžeš zabávať. (nemusí to však platiť vždy. všetko závisí od učiteľov) Ale podľa mňa sa to dá zvládnuť aj bez bifľovania. Či to bude pre teba strata to ti povedať neviem, pretože som šla z osmičky. Ale myslím že moji spolužiaci to neľutujú.... A samozrejme určite ti odporúčam DOD
kamarátka chodila ide o to ako vieš jazyky lebo tá kamoška ona sa dosť dobre učila a príjmačky urobila ako jedna z najlepších len mala na hodine problém proste zachytiť tú angličtinu a podobne takže potom prestúpila na gymnázium.... ale záleží od teba možno vieš super jazyk a nebude ti to robiť problém... a podľa mňa ak tam chceš ísť tak ten jeden rok ti bude ukradnutý ale záleží zas aj čo chceš potom lebo ak sa dobre učíš môžeš ísť na gympel odtiaľ sa dá ísť na hocijakú vš čiže je to na tebe
ja chodím na biling OA ale nie v Trnave ale myslim ze moc rozdiel to není...urcite to neni strasne,ja osm si myslela ze sa budem cele dni len ucit a uplny opak, v prvaku ma to drzalo prvy mesiac a potom som sa ucila raz mesacne ( ) a na vysvecení som mala jednu trojku to aj tak zo slovenskeho predmetu cize v pohode...a odborne predmety mame az od druháku čo ako ked vieš anglicky (aspon B2kou) tak nebudes mat problem ,pride mi to uplne samozrejmost ze anglictina ...ale naopak mam spoluziacku ktora zo seba nevysunie suvislu vetu a ta sa to doslova drví na spamat co je podla mna najhorsie....cize nestresuj akurat v druháku u nás je brutálne tažká biologia lebo mame nejake americké e-knihy kde je 99% percent odborných slov ktorym nerozumiem ani v slovencine...a v prvaku sa hlavne uc gramatiku anglicku lebo v druhaku je to mor ja som trosku zaspala co sa tohto týka tak mam v tom chaos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov