@rici135 Momentálne mám vyklápacie púzdro GOOSPERY a aj fóliu, ale fóliu už mám takú trošku zošúchanú a ešte mám v zálohe matnú novú a chcel by som k nej rovno aj nový obal, lebo ten od goospery je už celý špinavý a nejde to poriadne zmyť. Tiež som si musel vybrať rovno taký zelený obal, aby tam dobre špinu bolo vidieť.
@saxofon polykarbonáty sú pomerne pevné ale relatívne krehké materiály ... čo sa týka silikónov, sú stále mastné a tým pádom sa aj horšie čistia .. takže výber je na tebe
Bola som rozhodnutá si kuknúť všetky strany. Ale od 35. sa to začalo opakovať. Veľa ich bolo pekných, ale nedokázali ma zaujať natoľko, aby som sa pre ne rozhodla. Ja neviem čo máš rád, čomu si naklonený a v čom vidíš zmysel. Tak som vybrala jediný, ktorý mi prišiel nejakým spôsobom iný. » www.coolcase.cz/Pouzdro-na-mobi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inak
tento vyzerá super
(Pouzdro na mobil Sony Xperia Z Ultra C6833 HEAD CASE CARINA NEBULA)
hen som ti vybrala:
A z pohľadu väčšej ochrany mobilu, je lepšie zvoliť silikónový alebo polykarbonátový obal?
@rici135 Momentálne mám vyklápacie púzdro GOOSPERY a aj fóliu, ale fóliu už mám takú trošku zošúchanú a ešte mám v zálohe matnú novú a chcel by som k nej rovno aj nový obal, lebo ten od goospery je už celý špinavý a nejde to poriadne zmyť. Tiež som si musel vybrať rovno taký zelený obal, aby tam dobre špinu bolo vidieť.
a
a ešte @8
To som klikal náhodne, som natoľko lenivý
» www.coolcase.cz/Pouzdro-na-mobi...