@creeson
áno, sebe, lebo som veľmi šikovná
tak neviem či to chyba v mojom wifi, ale ani inde mi to nejde, už som to skúšala a aby bol internet všade pomalý je blbé :/
@77hanes77 prosim ta porad aj mne..mam same problem..ked dam nastavenie-aplikace--tak tam nemam dalej ze vsetky...ale NEZNAME ZDROJE,SPRAVOVAT APLIK,SPUSTENE SLUZBY,VYVOJ, SAMSUNG APP.
@jasmiine čo ako dalej? Už len spustíš tú danú aplikácie (v tomto prípade Obchod Play) a mala by už ísť normálne.. Samozrejme, môže sa stať, že sa surovo zatvorí, lebo sa začne aktualizovať.
no bohuzial ked dam market..tak dam aplikace..vyberiem.dam stahovat...a potom ma akoby odhlasi z mailu..neviem preco..ci zla wifi..ale ked idem cez wifi na net tak ide vsetko v poriadku
problem je urciite v tom, ze nema zpnute "datove pripojenie na pozadi", tzv aplikacie mozu synchronizovat udaje..bude to na 100% to, lebo aj ja som mal ten ity problem prisiel som nato potom sam uz to slo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
áno, mám, ale nič z toho, len to vyhľadáva a nič
áno, sebe, lebo som veľmi šikovná
tak neviem či to chyba v mojom wifi, ale ani inde mi to nejde, už som to skúšala a aby bol internet všade pomalý je blbé :/
áno, mimo ide všetko v poriadku...len facebook mi neotvorí a toto, inak všetko ostatné bez problémov
ja tam nemám žiadnu možnosť odinštalovať aktualizácie :/