ja práve končím a som dosť spokojná..
mám výučný list, ktorý je dosť dôležitý na založenie živnosti a aj v zahraničí ho tiež dosť berú.. ale takisto mám ekonomické predmety a jazyky.. na výšku sa chystám na účto takže mám základy zo všetkého..
som na OA v BB a rozhodne NEodporúčam, tento rok chvalabohu končím...určite choď radšej na HA (ale podľa možností radšej do Brezna, tá sa s bystrickou nedá porovnať)
Nechodím ani na jednu z týchto škôl,ale už z počutia,na OA by som v živote nešla.Škola,kde je z môjho hľadiska dosť nezáživného učiva a hovorí sa,že je z tej školy veľa nezamestnaných ľudí.A osobne si myslím,že HA ti dá do života oveľa viac,ako máš spomínané napr. v @5.Ve ľkým plusom je,že sa dobre naučíš jazyky a mnoho ďalších vecí.Koniec koncov,rozhodnúť sa musíš sama,podľa seba,čo baví/napĺňa/zaujíma teba, na čo máš predpoklady a v akej oblasti sa predstavuješ sama o pár rokov...
Ak si dobrá na jazyky, tak hotelka. Ak si dobrá v ekonomike, chceš sa naučiť písať všetkými 10-timi alebo všeličo o firme, marketingu, účtovníctve, administratíve, bankovníctve atď., tak obchodná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mám výučný list, ktorý je dosť dôležitý na založenie živnosti a aj v zahraničí ho tiež dosť berú.. ale takisto mám ekonomické predmety a jazyky.. na výšku sa chystám na účto takže mám základy zo všetkého..