ja som papala chutné pečené mäsko s kapustou a domácou knedľou od maminky
no čo nejako sme odbočili od maďarskej kuchyni k českej....lebo u nás zvyčajne nejaký guláš alebo ryba je.....čo už mám spraviť keď mama je maďarka...ale čo veď to chutí dobre.....
no a papala som ho u nás vonku na dvore na terase pod holým nebom pri štebote vtáčikov....jaká romantika ťažká..xixixi
zabudla som si orazit skolsky obed a sla som ku kamoske a jej mamina ma ponukla obedom bola to daka ryza s kari mäskom, redkovkou a jarnym salatom a bolo to mega dobree plus dezert tiramisu mnam
dneska som len o chlp unikla pred zemloukou(ktora je v nasej skolskej jedalni fakt hnusna) no ale neutiekla som daleko lebo som namiesto spominanej zemlovky mala nedovarene zemiaky divnu stavu ktora vyzerala jak zafarbena voda a maso ktore pre vase dobro radsej podrobnejsie opisovat nebudem...
prisla som domov okolo 14:45, konecne osm sa najedla, kedze som cely den nejedla a nepisla...a zjedla som "az" 2 zemle...za tym croissant a nanuk..potom s tym este rezen cisty ...a este jablko som jedla...to je vsetko co som dnes zjedla asi..
pojdem si do skoly pre obed a budem ho jest doma,a myslim ze dnes mame rybu so salatom,polievku to ani netreba si pytať tie proste nevedia varit,a uvidime ci bude dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
akú?
no čo nejako sme odbočili od maďarskej kuchyni k českej....lebo u nás zvyčajne nejaký guláš alebo ryba je.....čo už mám spraviť keď mama je maďarka...ale čo veď to chutí dobre.....
no a papala som ho u nás vonku na dvore na terase pod holým nebom pri štebote vtáčikov....jaká romantika ťažká..xixixi
Ryžový nákyp s marhuľami a čerešňami
A slepačia polievka s mäsom
a kiwi