Objednávanie z netu, poštovné, prevod na účet a tak..
Jedna baba si berie odo mňa balerínky a pošle mi peniaze na účet, n neviem ako zvolím poštovné, a ako to mám poslať a čo mám povedať na pošte, prosím, pomôžte mi, dakujem
Ak chceš na dobierku, vypíš papierik na pošte a daj im ho spolu s balíkom... ak nechceš, jednoducho ich zabaľ a odovzdaj na pošte, neviem čo im chceš k tomu hovoriť, ale pokojne im zlož nejakú básničku, určite sa potešia...
lenže ona chce aby som jej povedala teraz už aj sumu s poštovným, ona mi pošle peniaze na učet a ja jej mám poslať balík..a ja netuším kolko bude poštovné
@denafilth Na stránke slovenskej pošty sa poštovné dá vypočítať, alebo tam choď osobne aj balerínkami nech ti to odvážia a povedia ti. Alebo tak ako poradili vyššie, povedz im, že poštovné hradí prijímateľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
prvýkrát niečo niekomu posielam tak proste neviem, nevyznám sa..
lenže ona chce aby som jej povedala teraz už aj sumu s poštovným, ona mi pošle peniaze na učet a ja jej mám poslať balík..a ja netuším kolko bude poštovné