čaute potrebujem pomoc niekoho kto objednáva zo zahraničných eshopov ale nie cez paypal ale normálne napr. s kartou VISA.. objednávam si botky zo stránky xshoes.net (NA POMOC OD NICH CAKAM AZ 24-48 HODIN!!!!) no a všetko prebehlo v pohode objednávka zadal
wtf?
ja objednávam zo zahraničných obchodov bežne, zadáš meno, adresu, číslo karty, expiráciu karty, trojmiestny kod a ked dáš že platiť, tak sa peniaze na tvojej karte zablokuju a ptm sa pošlu na učet predavajucemu
nepotebuješ od nich nič, ani ich účet, ani kody proste nič, to je čaro internetu, že to funguje tak jednoducho
ptm iba počkáš na tovar, oni si vezmú peniaze a všetci sú spoko, dúfam, že som to napísala dosť zrozumiteľne
však keď si tam zadal meno, číslo karty, platnosť a ten 3-číselný kód, tak si peniaze odpíšu sami a nič už nikam neposielaš
kedy si to objednával? však ak to trvá dlho, tak si buď niečo zadal zle alebo to proste len dlhšie trvá, tak čakaj, tu ti s tým nepomôže nikto
no zadaval som to včera a asi som niečo zle zadal len teraz neviem jak to opravit .. či to mám nechať tak a vytvoriť na novo celý účet a ešte raz objednať ? mám sa vykašlať na hentu čakajucu objednavku ? nieže naobjednávam a potom dojde milion topanok
Objednaj este raz, zadaj cisla z karty este raz = zaplatis este raz... a ked ti je toto treba, tak prosim, objednaj to este raz ....potom budes zas riesit ze chcem jednu vec vratit, lebo ti prisla zaplatena dvakrat ach boze....ved ked si tam zadal cisla z karty, tak si asi v tom momente zaplatil nie?....
@erjedna Ako inak by si za nieco na internete kartou zaplatil ako zadavanim udajov z karty?
Aj vela cinskych webstranok je serioznych. O peiaze sa chlapec nemusi bat, pretoze jeho peniaze kryje kartova spolocnost, ktorej kartou platil. V jeho pripade len asi nema ziadne skusenosti s platbami na internete a zbytocne sa strachuje. Pocka a v najblizsi pracovny den mu pride mail, ze platba bola prijata a ze zacinaju pracovat na jeho objednake. Netreba sa vsetkeho zbytocne prehnane strachovat. S prehnanym strachom sa este nikto daleko nedostal.
Btw, v takom mladom veku mas uz kreditnu kartu? To nie je dobre, zbytocne sa len zadlzis na mlade kolena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja objednávam zo zahraničných obchodov bežne, zadáš meno, adresu, číslo karty, expiráciu karty, trojmiestny kod a ked dáš že platiť, tak sa peniaze na tvojej karte zablokuju a ptm sa pošlu na učet predavajucemu
nepotebuješ od nich nič, ani ich účet, ani kody proste nič, to je čaro internetu, že to funguje tak jednoducho
ptm iba počkáš na tovar, oni si vezmú peniaze a všetci sú spoko, dúfam, že som to napísala dosť zrozumiteľne
však keď si tam zadal meno, číslo karty, platnosť a ten 3-číselný kód, tak si peniaze odpíšu sami a nič už nikam neposielaš
kedy si to objednával? však ak to trvá dlho, tak si buď niečo zadal zle alebo to proste len dlhšie trvá, tak čakaj, tu ti s tým nepomôže nikto
ale sak kludne objednaj este raz a dojde ti to dva krat
+ je vikend, neviem co cakas ake zazracne pracovne nasadenie
+ nikdy by som nezadaval takymto strankam udaje o kreditke, som zvedavy ked ta ojebu o penaze, komu sa pojdes do ciny stazovat...
Ale kazdy sa raz musi popalit, aby zistil, ze hlava sluzi na premyslanie a nie iba na okrasu
Aj vela cinskych webstranok je serioznych. O peiaze sa chlapec nemusi bat, pretoze jeho peniaze kryje kartova spolocnost, ktorej kartou platil. V jeho pripade len asi nema ziadne skusenosti s platbami na internete a zbytocne sa strachuje. Pocka a v najblizsi pracovny den mu pride mail, ze platba bola prijata a ze zacinaju pracovat na jeho objednake. Netreba sa vsetkeho zbytocne prehnane strachovat. S prehnanym strachom sa este nikto daleko nedostal.
Btw, v takom mladom veku mas uz kreditnu kartu? To nie je dobre, zbytocne sa len zadlzis na mlade kolena...