Ked sa v tom nevyznas, preco chces lepsi o jektiv? .
Aj s 18-55kou urobis dobre fotky a ak sa s tym vsetkym pohras , tak vysledok vie byt vcelku zaujimavy, nauc sa radsej fotit, lebo s tym canonom co mas, zbytocne minies peniaze za objektiv, ktory ani nevyuzijes na to, co fotis
50mm 1.8 odporucam, ale skor by som isla do tej novsej verzie ale ani ta stara nie je zla (len pomalsie foti).
velmi lacne sklo, velmi univerzalne sklo. ja som dva roky fotila iba s tym 90% veci, nafotila som s tym aj celu svadbu, ze som iny nedrzala v ruke a vysledok super
Ak chces dobry objekty tak to nie je najlacnejsia vec. Odporucam ti pouzit aj nejake zlavy » www.kuponyzdarma.sk/... . Mam ich aj overene a je tam vela zliav na vela obchodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Aj s 18-55kou urobis dobre fotky a ak sa s tym vsetkym pohras , tak vysledok vie byt vcelku zaujimavy, nauc sa radsej fotit, lebo s tym canonom co mas, zbytocne minies peniaze za objektiv, ktory ani nevyuzijes na to, co fotis
@patrixo
dobry na portrety a detail.
» www.canon.sk/lenses/ef-100mm...
velmi lacne sklo, velmi univerzalne sklo. ja som dva roky fotila iba s tym 90% veci, nafotila som s tym aj celu svadbu, ze som iny nedrzala v ruke a vysledok super
rozpočet ?