Zdravím chcel by som sa tu s Vami poradiť o niečom čo súvisí s rastom svalov . Takže do posilky chodím už nejaký ten čas ale zatial som ešťe nezačal sypať lenže myslím že už by bolo aj na čase mám 185 cm a Vážim 75 kg mám aj nejaké to sadielko na bruchu a
Vy ste asi nepochopili že ja už aký ten rok cvičím a zatial mam objemový tréning 3+1 teda tri dni cvičienie 1 den volno kto by nepochopil , a ja len chcem vedieť či mi ten tuk nejako pomáha
kamo ta ked ty mas sadlo na vyske 185cm a s vahou 75kg ta ja mam ...cez chuj sadla...ja mam 180vysku a 91kg....cvicil som a je to namne videit a eset dlho bude...chces sypat? tam prve sa nalej s nejakym gainerom ...sem tam dajaka aminokyselinka na regeneraciu ...nieco na silu ...a ono to pojde samo samozrejme vela jec...meso a take kokotiny...a ono ztoho co ja ti pisem cisty sval nebudes ale budes hovedo...a oto nam predsa ide...a eset jak tu jeden predomnou pisal ...ze spravne vykonavanie cvikov...ja som robil objemovky a pretazil sa...jak mas cvicit nato prides sam...toto ze clovek sa uci z vlastnych chyb...ja ti radim cvic poriadne do vitazenia zo strednymi vahami....a sip sip sip...neide oto zobrat nieco paru krat...ale ak chces nejake tie vysledky...ber to pravidelne aspon pol roka...
aku tu uz pisali ostatni predomnou...dobra strava(kurca,vajcia,vlocky,tvaroh,mlieko,tuniak atd...),dostatocny spanok,poctive cvicenie a nejaky ten doplnok ti tiez moze pomoct(tebe skor gainer a nejaky kreatin) a ako trening by som ti skor odporucil nejake fullbody(jeden mam kompletne rozpisany,tak ti ho mozem poslat ak napises)...ja som s nim siel hore celkom rychlo, ci uz silou alebo objemom...sypat znamena brat steroidy,nie protaky
btw,ja som mal pri vyske 170 vahu 87...to sa mi uz smiali,ze neprejdem cez dvere
jaj ludia ludia pekne som sa nasmial bear trening zaciatocníkovy radit co nevie ani MT poriadne gainer sypat radit @dod18 (kazdy kt ma trosku odcvicené a není kokot si spraví domaci gainer zprotaku a malty a glukozy za desatinovú cenu )
Posilovanie.SK tu okrem @bress a nemajú ziadne znalosti o cvicení ...
Už y ti radili aby si jedol umeliny ale ani nevedia kedy treba jest sacharidy kedy bielkoviny
@dod@onetouch ja mam 185cm a vážim 104 a ozaj mi nejde oto ako vyzerám ale o výkony
že beh mi nerobí problém že vytiahnem pár KG, na hrazde sa zdvihnem ...
Bol som vypasený bol som "rysnutý" nakoniec som zistil že jebem diety jebem objemovky jem tak priemerne niečo medzi a vyhovuje mi to tak najvac aj vykonovo ...
@v3nty ja momentalne cez prazdniny tiez frcim na normalnej strave a da sa to...nejaku ulohu tu zohrava metabolizmus a my obaja mame ten lepsi(aspon pre kulturistiku) neviem ako on,ale podla toho,co pise,tak nic moc...teraz ak sa podari cez vysku,tak skusim na nejaky cas nahodit fakt ze kvalitnu stravu a uvidim,co to urobi...nevenujem sa tomu profesionalne,len ma to bavi a chcem vidiet aj ako take vysledky
3+1 neni dobry trening na zaciatok a hlavne treba mat dobru stravu aby si to uregeneroval. Zacni sa normalne stravovat a cvicit a uvidis ze o pol roka, roka uz budes mat slusne vysledky.
@v3nty kamo ty uz nijak nevizeras...umna strasne slabo...poznam chlapcov 17 rocnych co fakt ze vyzeraju...a ty tu druhych poucujes...porozmyslaj o sebe...co tu meles...
@dod18 a ak maš komplexy stým ako vyzerám tak si ich rieš v tvojej sprostučkej hlavičke(nieže by som ja bol ING ale odteba som ozaj namíle daleko)
A ak sa chceš baviť o vstrave v cvicení tak sa možme baviť Ako fungujé GI čojeto vlastne svalový rast, kedy sval rstie a pod. _Najlepsie podmienky pre sval rastu Ale toje tebe jedno ty si kupos 300x predražený gainer a ides tlačíš
Takže takto s výsledkami som dosť spokojný však kamarát čo cvičí cca 2,5 roka vyzerá teraz skoro ako ja takže rastie to dobre , ale aj tak diky za tie rady a ten trening čo mám možno je toho vela ale pomáha to a čo som čítal tak na objem je to najlepšie akurát možno to bude aj stravou nejedávam pravidelne možno 3 - 4 krát denne a stravu jem to čo príde ale kupujem si aj navyše nejaké tie bielkovinové potraviny , ale nie vždy , a ONETOUCH ak môžeš pošli mi ho na mail hrisogbl@gmail.com pozriem si ho velmi rád
@risoo 3-4x za den je velmi malo. Mal by si jest tak 5-6 aspon, niektori tvrdia viac ale mne vyhovuje 6x. V kazdom jedle by si mal mat dobru zdroj bielkovin, z rana aj vela sacharidov a samozrejme aj zdrave tuky. a ne toto co tu pises. A ak chces nieco dosiahnut tak vzdy sa porovnavaj s najlepsimi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. Cvič aspoň 3 krát do týždňa (ale podľa plánov nie čo ťa napadne cvičiť)
2. Na rast svalov ber gainer, proteín, kreatín
3. Správna strava
4. Dostatok spánku
dobre jedz, cvic a regeneruj par rokov a potom mozes rozmyslat o sypke
Odporučil by som Bear routing (trening) s prípadnými obmenami si ho prispôsob.
-Správna strava to je 60% úspechu.
-Správna regenerácia
-Správne vykonavanie cvikov
-Gainer je fajn ale svinsky z neho rastie brucho.
-Stravu si snaž prispôsobit v pomere 30,30,40 (cukry,tuky,bielkoviny)
Ale aj tak je najlepšie ak si zájdeš do fitka za odborníkom a zaplatíš si vypracovanie treningoveho ktorí bude prispôsobený tvojmu metabolizmu.
btw,ja som mal pri vyske 170 vahu 87...to sa mi uz smiali,ze neprejdem cez dvere
Posilovanie.SK tu okrem @bress a nemajú ziadne znalosti o cvicení ...
Už y ti radili aby si jedol umeliny ale ani nevedia kedy treba jest sacharidy kedy bielkoviny
že beh mi nerobí problém že vytiahnem pár KG, na hrazde sa zdvihnem ...
Bol som vypasený bol som "rysnutý" nakoniec som zistil že jebem diety jebem objemovky jem tak priemerne niečo medzi a vyhovuje mi to tak najvac aj vykonovo ...
Vyjebaná robota musel som skoncit s MMA
skús to "cez prírodu", namakáš sa viac, ale ostane ti zdravie a zdravý rozum, teda keď ťa činka nezavalí
3+1 neni dobry trening na zaciatok a hlavne treba mat dobru stravu aby si to uregeneroval. Zacni sa normalne stravovat a cvicit a uvidis ze o pol roka, roka uz budes mat slusne vysledky.
A ak sa chceš baviť o vstrave v cvicení tak sa možme baviť Ako fungujé GI čojeto vlastne svalový rast, kedy sval rstie a pod. _Najlepsie podmienky pre sval rastu Ale toje tebe jedno ty si kupos 300x predražený gainer a ides tlačíš