podľa mňa sú všetci z nich krásni. ale tak ja každého, koho mám rada, pokladám za krásneho.
či sú hlúpejší alebo múdrejší, to neviem. nerozmýšľam nad takými vecami u mojich kamarátov. stačí mi, že sa mám s nimi o čom rozprávať a že majú charakter, ktorý ma k nim priťahuje.
a či je niekto lepší alebo horší ako ja? a to som už kto, aby som toto hodnotila?
Ja sa obklopujem ľuďmi, ktorých mám rada a neprihliadam na to, či niekto je alebo nie je krajší, múdrejší alebo lepší ako ja. A v tom je to super, že mám potom skutočne rôznorodých priateľov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale rozumiem si s viacerými skupinami ľudí
keď už ma nejakí obklopia, tak takí, všelijakí
v niektorých prípadoch aj oveľa lepší, ale ja na každom vidím už tú chybu, že sú iní ako ja a nerozumejú mi ... alebo proste, no, iní sú
a tá chyba je len "ď" ?
či sú hlúpejší alebo múdrejší, to neviem. nerozmýšľam nad takými vecami u mojich kamarátov. stačí mi, že sa mám s nimi o čom rozprávať a že majú charakter, ktorý ma k nim priťahuje.
a či je niekto lepší alebo horší ako ja? a to som už kto, aby som toto hodnotila?
ale nie je to naschvál, len stále nejak sa viac s nimi zakecám väčšinou si s dievačatami nesadnem
@greyness to existuje viac super báb?
preto sa obklopujem zväčša chlapmi
tá druhá odpoveď mi objasnila prečo si taká super
@majo ale áno! poďme sa porozprávať na tému irónia!