stale ma dostane heath ledger, obzvlast dve sceny. Prva je v pribehu rytiera ked stretne svojho otca a povie mu ze sa mu podarilo zmenit svoj osud, no a druha v skrotenej hore ked jack zomrie a ide ku jeho rodicom a vidi jeho koselu.. nemam rad homosexualov ale toto skutocne zamava s mojimi emociami
Nesledujem moc filmy a nič ma nenapadá tak sem dám niečo iné
4:15 jak sa Tenzin (ten dedo s tetovaním šipky na hlave) snaží za každú cenu ochrániť vzdušný národ (národ mníchov čo ovládajú vzduch) za každú cenu hoci je 1v4 a povie "as long as I'm breathing, it's not over."
Jak som tie diely sledoval ešte len jak vychádzali a takto nejak skončil diel tak som bol uplne vystrašený že Tenzina zabijú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potom tento film
lebo ten záver mal jednoducho pointu a bol celkovo prekvapivý ani som si nedokázal určiť, na koho stranu sa postaviť
Ale inak moja úplne najobľúbenejšia scénka, i keď je to zo seriálu, je táto
a filmy všade kde je helen asi
ale koniec pýchy a predsudku a koniec Amélie.
Ruská bábika (toto podľa mňa je na oskara)
Emička
a ja neviém, nechce sa mi nad tým rozmýšľať
inak ta scéna z @0 s vlkom je priceless vždy jak ju vidím, nemôžem z nej
a z tohto filmu mam rada vsetky speeche
a pycha a predsudok, scena v dazdi
tie prve mi napadli..
a samozrejme Černá kočka "bolí mě ruce když vidím jak se tady dřete"
4:15 jak sa Tenzin (ten dedo s tetovaním šipky na hlave) snaží za každú cenu ochrániť vzdušný národ (národ mníchov čo ovládajú vzduch) za každú cenu hoci je 1v4 a povie "as long as I'm breathing, it's not over."
Jak som tie diely sledoval ešte len jak vychádzali a takto nejak skončil diel tak som bol uplne vystrašený že Tenzina zabijú
Scéna s lyžicou z Matrixu.
A víťazstvo nad vlastným egom vo výťahu z Revolveru.
crash: neviditeľný plášť