Všetci máme nejakú obľúbenú literárnu postavu, nie? Napíšte prvú a poslednú vetu, ktorú v danej knihe vyslovila. (Alebo ak nemáte obľúbenú postavu, vyberte si proste postavu z knihy, ktorú práve čítate, a urobte to isté.)
Julien Sorel - nepamätám si prvý a ani poslednú ale zapamätal som si najkrajšiu : „Beriem slovo späť,“ zvolal Julien a vstal. „Nepodám odvolanie proti rozsudku smrti, ak si chceš vziať život jedom, nožom, pištoľou, uhoľným plynom alebo inak.“
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prvá: ,,Prestaňte!"
posledná: ,,Uhm..."
čo už no...
"Hľadal som kohosi, kto odo mňa ušiel."
"Zbohom."
poslednú sa mi hľadať nechce; Zuna
"Mluvili jsme o ženskejch, čuměli jim na nohy, když vystupovaly z automobilů, a večer jsme se
dívali do oken v naději, že uvidíme někoho šoustat, ale nikdy jsme nikoho neviděli"
"A v tom to práve je"
"Mám ju otvoriť?"
Flávia de Luce
Ale tu je z druhej casti
"Prepacte."
"Tipujem, ze teraz uz velmi zle."
Marvin, paranoidny android.
-Pán starosta!
Fantine,Bedári
Posledná je: ,,Vlez si do člunu."
A hádajte aká je to postava. Miška, ty máš zakázané rozprávať, prípadne môžeš pridať jeho prvú vetu
"Takže koncom júla toho roku išla okolo slečna Glenda Devereuxová a chňapla po džobe v malej kantíne v rybnej fabrike."
"Hryziem si spodnú peru, kým nezacítim krv."
@10 máš budúcu sobotu čas?
...a prvú neviem, ale za to viem posledné tri.
“When are you going to kill me?”
“I forgive you,”
“I want to go home.”
Marvin je super ! Zbožňujem ho
(a moje obľúbené postavy sú v knihách z knižnice)
"môžem ísť s vami? ukážem vám, ktorý to je."
hannibal lecter