@mielikki To máš pravdu.Ale odkedy som vyhral 2 CD a ďalšie mi poslali zadarmo na nich nedám dopustiť. Ja si takisto brúsim zuby na lístky,takže dnes počúvam a dúfam.
@mielikki Vážne.Prečítal moju sms v ktorej som vyjadril svoj názor na dramaturgiu Headbangra. A tak mi poslali CD Perversity a CD Thalarion.A týždeň predtým zas boli hosťami Čad (slovenský RIP core,ak sa dá veriť Myspaceu ) a oni rozdávali svoje aktuálne CD len zato,že si poslal sms alebo mail,že ich album chceš.
Ak sa nemýlim,tak lístky sú pre výhercu v počte 2 kusy.Ak teda vyhrám tak ti jeden pošlem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Dbrý nápad, už dlho som nepočúvala birdz rádio
len na exprese dávajú viac dopravných hlásení a HIT týždňa púšťajú len 5x denne, nie ako fun rádio ktoré púšťa HIT týždňa 28x denne
Ale teraz nebudem na nich hnusná, striehnem, kedy budú dáva´t súťaž o vstup na Brutal
Nie! Ja ich musím vyhrať! Mala by som darček k narodkám!
Ak sa nemýlim,tak lístky sú pre výhercu v počte 2 kusy.Ak teda vyhrám tak ti jeden pošlem.
Prijebany Expres pocuvam nechcene kazdy den 8h v robote . Hraju spolahlivo vsetky najnovsie sracky . Nenavidim ho .