tazko posudit kedz evecsina basnikov je zo zahranicia a tie preklady uz maju od jeho basni daleko a v originali tomu casto velmi neorzumiem, takze mozem sudit len zo slovenskych bansikov a ti sa mi nepacia....ke duz tak mozno miroslav valek
A mojím najobľúbenejším básnikom je jednoznačne PETER GREGOR. Je to jeden brilantný básnik, ktorý vie tak narábať so sebakritikou, ako nikto. Fascinujú má jeho básne, aj štýl písania.
A medzi obľúbených spisovateľov patrí J. W. Goethe, E. Hemingway, W. Shakespeare a F. Kafka mi nedá spávať...
měla macatý stehna
a krásně se smála
smála se všemu
měla žlutý závěsy
a já skončil
a odkulil se
a než odešla do koupelny
sáhla pod postel a
hodila mi jakýsi hadr.
byl ztvrdlý
a naškrobený spermatem ostatních
chlapů.
utřel jsem se prostěradla.
když se vrátila
sehnula se
a já to uviděl zezadu
v plné své kráse
když pouštěla Mozarta
ta co ma teraz napadne.. brown, dostojevskij, tolkien, a teraz momentalne aj satinsky... ono sa to nezda, ale píse naozaj zaujímavo... ani remarque nie je zly.. . je vela dobrych knih od dobrych autorov.. len si spomenut na tie mena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
aa tak sladkovic ma nieco do seba
A mojím najobľúbenejším básnikom je jednoznačne PETER GREGOR. Je to jeden brilantný básnik, ktorý vie tak narábať so sebakritikou, ako nikto. Fascinujú má jeho básne, aj štýl písania.
A medzi obľúbených spisovateľov patrí J. W. Goethe, E. Hemingway, W. Shakespeare a F. Kafka mi nedá spávať...
Charles Bukowski
Nevypadalo to tam zle
měla macatý stehna
a krásně se smála
smála se všemu
měla žlutý závěsy
a já skončil
a odkulil se
a než odešla do koupelny
sáhla pod postel a
hodila mi jakýsi hadr.
byl ztvrdlý
a naškrobený spermatem ostatních
chlapů.
utřel jsem se prostěradla.
když se vrátila
sehnula se
a já to uviděl zezadu
v plné své kráse
když pouštěla Mozarta
citam vela knih, a vela sa mi pacilo...ale oblubeny? Asi najskor Alexander Dumas.....a za nim Dan Brown...
no u mňa je jasný shakespeare, ale aby som nebola suchárka pridám ešte z minulého roka dvoch obľúbených, to sú Ian McEwan a Timothy Ferris