batman-temny rytier(heath ledger forever)
legenda o vasni
skrotena hora
pulp fiction
scarface
krstny otec(dvojka je skutocne este o chlp lepsia ako jednotka)
sedem
titanic
kadial tecie rieka
vlk z wall street
@james98 cage je uzasny herec..to vie len on preco toci neuveritelne vela filmov a 80 percent s nich su kktiny.. ale v tych 20 percentach ukazuje aky je tiez genialny herec-naposledny vo filme zly polis, neviem teraz anglicky ako sa to vola..
no a jeho best of the best..skoda ze tento film takmer ludia nepoznaju, uplne zasluzeny oscar-opustit las vegas(je v nom alkoholik.. to je skutocne slabe slovo, rozhodol sa ze sa ide upit na smrt do las vegas, alkohol je jeho zivot..)
@james98 ano skrotena hora je velmi specificky film..aj ked ja osobne si to az tak nemyslim.. samozrejme do dnes ma neskutocne vela ludi predsudky voci homosexualom a film nebol az taky sokujuci, mozno za cely film sa 5 x objimaju, 2 x bozkavaju no a scena v stane ale aj ta je velmi light natocena.. mne sa na tom filme paci krasna hudba, krasna priroda a strasne silny pribeh najma ennisa del mara (ledger) ako mu zomreli rodicia, surodenci sa na neho vysrali, tak vlastne jack(gylenhall) mu bol jediny blizky clovek a cez tie mesiace co spolu stravili staranim sa o ovce na tej hore brokeback sa proste zblizili az natolko no..chapes rozmyslal som uz viac x ci je mozne priatelstvo medzi dvoma muzmi ak je to priatelstvo skutocne az priam na zivot a na smrt ci sa moze teda pritelstvo medzi dvoma hetero muzmi zmenit na sexualni vztah.. vraj ano ale potom nie su hetero 100 percentni obaja.. no je to zlozite ale proste mne sa ten film neskutocne paci najma koli pribehu, hudbe, krasnej prirode statu montana.. no a najkrajsia scena kde sa ukazuje aky genius bol ledger bola ked po jackovej smrti isiel ku jeho rodicom a ta scena s koselou... pre mna nadherny film.. videl som ho 10 x urcite..
nejak to nesedi nie na chlapa co fajci 10 denne, ozieral sa ako svina(od 1.1.2014 abstinujem) o panictvo prisiel s kurvou a berie lieky na ukludnenie a jeden z jeho oblubenych filmov je skrotena hora
Nemám jeden obľúbený ale napr.: Zelená míľa, Walk to remember, Letters to God, Forrest Gump, In Time, Chlapec v pruhovanom pyžame, Rocky, Umučenie Krista. A potom napr. aj vojenské, staršie české a slovenské komédie. A ty? :letim:
Je ich viac ale napr. Burlesque, Center stage 2, Friends with benefit, Footlose, Last song, One day, Walk to remember, Tri metre nad nebom 1,2, Hriešny tanec 2, Remember me, Lol, The vow, Hangover 1,2,3, Save the last dance 1,2, Honey 2, .....a vela ďalších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
legenda o vasni
skrotena hora
pulp fiction
scarface
krstny otec(dvojka je skutocne este o chlp lepsia ako jednotka)
sedem
titanic
kadial tecie rieka
vlk z wall street
moja desiatka
no a jeho best of the best..skoda ze tento film takmer ludia nepoznaju, uplne zasluzeny oscar-opustit las vegas(je v nom alkoholik.. to je skutocne slabe slovo, rozhodol sa ze sa ide upit na smrt do las vegas, alkohol je jeho zivot..)
Pulp fiction
Chlapec v pruhovanom pyžame
Chyť ma ak to dokážeš
Gloomy Sunday
Frozen
iron man 1,2,3
60 sekúnd (aj zlý poliš)
rocknrolla
a veľa veľa ďalších
Water for Elephants
Remember Me
Bel Ami
The Host
Cloud Atlas
A potom všetky Piráti z Karibiku a Harry Potter!
nejak to nesedi nie na chlapa co fajci 10 denne, ozieral sa ako svina(od 1.1.2014 abstinujem) o panictvo prisiel s kurvou a berie lieky na ukludnenie a jeden z jeho oblubenych filmov je skrotena hora