neviem sa rozhodnut. MASH som vzdy milovala kvoli Hawkeyemu, Big Bang Theory zas kvoli Sheldonovi. Teraz som zas zacala pozerat Tie roky 70te a je to uzasne no a HIMYM je moja srdcovka
z týchto fakt všetky sitcomy sú najsuper podľa mňa. hlavne krok za krokom je super poučný, ako sa na konci všetci ľúbia a objímajú. úplne jak u nás doma! jes
Tie roky sedemdesiate - perfekt uzasne vymysleny serial
Step By Step -dost pateticke
Home Improvement - dost nuda ale raz som si to cele presiel boplo tam zopar svetlych chvilok
Ženatý so záväzkami - najlepsie na svete... postava Al Bundy je tak tragicka ze sa proste nedalo na nom nesmiat, okrem toho boli tam aj pekne filozoficke chvilky
M*A*S*H - na mashi mi vadilo ze bolo zopar dielov co boli dramaticke a vobec neboli vtipne... ale Hawkeye (resp Alan Alda) mal asi najlepisi zmysel pre humor s akym som sa stretol v zivote
k tym co tu niesu a mam rad... The Fresh Prince, Black Books, weeds a hlavne Two and a half men... to je najlepsi serial ked je clovek sfajceny... s Charliem sa viem velmi dobre zzit a humor je velmi jednoduchy a ustipacny
HIMYM, TBBT, Step by Step, Married... with Children, Friends, 8 Simple Rules, Two and a Half Men, Hope & Faith, The Cosby Show, Everybody Hates Chris,... Je ich viac, ale momentálne si už na žiadny nespomeniem...
Frasier, Priatelia...to su take stalice ale kedysi ked som bola mensia sme s mamou pozeravali mash aj cosbyho a tak viacej toho bolo ale na to si uz nepospominam
HIMYM som si dala prvé dve časti, ale neviem, nechytilo ma to akosi... možno inokedy. The Big Band Theory, neviem, nevidela som, možno raz. smiley: Ani nič také že IT Crowd... Frasiera som pozerala, Roseanne som pozerala, Two and a half men bolo super... Friends, jednoznačne...
Jednoznačne HIMYM .. a potom Vampire Diaries, Chúva k pohledáni, Will and Grace, Californacation, GG, Friend, Two and half man... a ešte by sa ich dalo veľa vymenovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Roseannne - celkom ujde, ale tiež nič moc
The Big Bang Theory - tiež ma to nechytilo
Tie roky sedemdesiate - Keby som nepoznala Dextera, tak poviem, že najhorší seriál, aký som kedy videla. Ale Dexter to dorazil totalne.
Step By Step - Diely bez Kouďáka sú o ničom, ale s ním je to super!
Kutil Tim - Nepoznám, ale dovolím si skromne predpokladať, že by sa mi to nepáčilo
Ženatý so záväzkami - Dosť strašné pre mňa
M*A*S*H - V pohode
A teraz tie, ktoré milujem - Priatelia, Frasier a Červený trpaslík
A Show Billa Cosbyho ??
Roseannne - neznasam skaredych a tlstych ludi
The Big Bang Theory - sialene dobre
Tie roky sedemdesiate - perfekt uzasne vymysleny serial
Step By Step -dost pateticke
Home Improvement - dost nuda ale raz som si to cele presiel boplo tam zopar svetlych chvilok
Ženatý so záväzkami - najlepsie na svete... postava Al Bundy je tak tragicka ze sa proste nedalo na nom nesmiat, okrem toho boli tam aj pekne filozoficke chvilky
M*A*S*H - na mashi mi vadilo ze bolo zopar dielov co boli dramaticke a vobec neboli vtipne... ale Hawkeye (resp Alan Alda) mal asi najlepisi zmysel pre humor s akym som sa stretol v zivote
k tym co tu niesu a mam rad... The Fresh Prince, Black Books, weeds a hlavne Two and a half men... to je najlepsi serial ked je clovek sfajceny... s Charliem sa viem velmi dobre zzit a humor je velmi jednoduchy a ustipacny
ostatné veľmi nemusím
gone! Where is it? Its not behind the rhino. Look in the
alligators mouth.
Its not there either.
Ohhhh... the monkeys got it in the tree!
He brings it back. They all drink lemonade. The end.
Červený Trpaslík, Black Books, Two And A Half Men, Moje rodina, Two Pints of Lager and a Packet of Crisps..