Som študentom posledného ročníka na strednej škole a som už prijatý na vysokú školu. Na čipovej karte (MHD) mám písané "Platnosť do 06/12". Je to platnosť študentskej zľavy alebo samotnej karty? Čo potrebujem na
tak platnosť zľavy by si mal mať na tých bločkoch, ktoré dostávaš pri dobití... ale to čo máš na kartičke napísané je platnosť karty by mala byť platnosť karty samotnej... na predĺženie platnosti karty nepotrebuješ nič len nejaký poplatok, zvykne byť do 2 eur... ale zľavu nepredĺžiš lebo aj keď úradne si študentom až do septembra, oni sú vychcanci vychcaní a ich to nezaujíma, to že si prijatý na školu pre nich nie je záväzné, lebo ty na tu školu vôbec nemusíš ísť aj keď ťa prijali...
inak je pravdepodobné že na výške dostaneš isic a neviem či sa ti oplatí predĺžovať platnosť samotnej karty
@chrontos no väčšina škôl dáva ISIC karty, ktoré sú vlastne medzinarodné karty študenta, ak ju nedostaneš, vieš si ju aj sám vybaviť, okrem zliav na busy a vlaky tam máš aj rôzne zľavy na rôzných obchodníkov... skús pohľadať na stránke školy či sa dávajú tie karty, resp napíš na akú školu ideš a možno sa nájde aj tu niekto kto na ňu chodí a povie ti, či ju tam dávajú...
Podľa mňa by malo stačiť potvrdenie o prijatí na VŠ. Aspoň tak si to pamätám. Lebo keď prechádzaš na vš z bc. na mgr./ing. stupeň tak im stačí potvrdenie o prijatí tak neviem prečo by im to nemalo stačiť pri maturantoch. Samozrejme v septembri si musíš zľavu opäť predĺžiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak je pravdepodobné že na výške dostaneš isic a neviem či sa ti oplatí predĺžovať platnosť samotnej karty
@hawaitypek Nič som nenašiel, nemôžeš hodiť link prosím?
Sry, som na mobile....skús hľadať ešte