caute, bavil som sa so znamym- detskym chirurgom, ktory ju podstupil presne v 18 roku zivota- je to vraj ich zvyk v rodine. Nevie si to vynachvalit, preto zakladam temu. Zaujima ma vas nazor chalani keby vas tom zena podpori ci by ste do toho sli.
Asi je to citlivá téma ale ja sa vyjadrím. Môj priateľ na ňu akurát o pár dní ide, má 24.
A neviem či si Wewo robí srandu ale nám sa už 2x stal pri sexe úraz, natrhlo sa mu to a liečba teda býva zdĺhavá a bolestivá.
Tak mu to doporučila urologička.
Plus to dopomôže výdrži ak je muž až príliš citlivý a podľa mňa je to aj krajšie a estetickejšie..
Ak nemas zdravotne problemy a vsetko ti funguje ako ma, je to velmi tenky lad.
Z pohladu zeny je sice obrezany penis krajsi, lepsie sa hladka a rozhodne prijemnejsie fajci, ale to nie mi nepride ako dostatocne dovody. Je to one way ticket, poriadne si to rozmysli.
@plavam_zivotom@wewo
ako keby nemozete pouzivať volaký lubrikant, alebo olej či niečo podobné napriklad aj vazelínu..... To sa milujete 20hodin denne keď sa takéto niečo stane? Inak si to neviem vysvetliť, teda ani po toľko hodinách by sa to nemalo stať.
A ešte k tomu hygiena po tom a pred tým je normalna vec. A výdrž je aj o mentalnom stave človeka.
@wewo vsak ale ked ideš ako píśeš "raw" existuje vela možnosti aby sa toto nestalo , ako som pisal, lubrikant, olej, vazelína.
Tak to uz je len na tom ako, keď idete ako do piesku nasilu tak vaša chyba
Konečne nejaká dobrá téma, super komentáre Pokiaľ sa ti nedrie predkožka ako niektorým a nemáš ani iné zdravotné problémy tak načo to, zbytočné riziko, predstav si že tam chytíš inekciu alebo čo Au, nepredstavuj si to radšej..
@plavam_zivotom praktizujete pravdepodobne tvrdsi pohlavny styk, to sa mi paci , drzim prsty nech mu to dobre dopadne @Bebekex tu sa ale neriesi cisto vyzor bebe @Obsession v dobrom slova zmysle? @Demoniqangel nemam zdravotne, resp. nic o com by som vedel..len vzdy ked som s nim tak nasa debata konci na tuto temu ako je to super a ako na to letia zeny, okej dost velku rolu urcite hraje aj to, ze jednoducho zeny na lekarov "letia" @Muaykelo dik, mam ich v "sufliku" este vela @Mix zatial nad tym uvazujem len v teorerickej rovine, ta predstava dorezaneho penisu ma fakt desíí
@obivankenobi No necakaj ze ked pojdes na obriezku tak instantne po tebe zacnu slintat zeny. Tiez to nie je nieco cim sa bezne chvalis pri pive alebo na prvom rande
To, ze typek s tym spokojny je, neznamena, ze to bude platit aj pre teba. Ani to neznamena, ze budes okamzite najlepsi buchac v hre, urcite ti potrva, kym sa s novym bimbisom naucit robit. A mozno ti to pojde horsie ako teraz.
Tldr, ak k tomu nemas padny dovod, co zjavne nemas, tak jeb na to.
Ked nemas zdravotne problemy tak fakt jeb na to, zakrok sice nie je hrozny a trva asi 20-30 min, ale ten mesiac hojenia by som kvoli ziadnej zene nezopakoval. Normalne som na zlavomatoch hladal zlavove kupony na eutanaziu a s tou vydrzou ako tu niekto spominal je zvacsa o tom mentalnom stave, ak sa teraz spravis za 5min tak automaticky s obriezkou nevydrzis 30.
@nerwous15@o Tak poďme spolu, chaloši, budeme sa pri tom držať za ruky Aj keď ja by som možno len uzdičku odfaklil, mám celoživotné desy, že sa mi raz utrhne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A neviem či si Wewo robí srandu ale nám sa už 2x stal pri sexe úraz, natrhlo sa mu to a liečba teda býva zdĺhavá a bolestivá.
Tak mu to doporučila urologička.
Plus to dopomôže výdrži ak je muž až príliš citlivý a podľa mňa je to aj krajšie a estetickejšie..
Z pohladu zeny je sice obrezany penis krajsi, lepsie sa hladka a rozhodne prijemnejsie fajci, ale to nie mi nepride ako dostatocne dovody. Je to one way ticket, poriadne si to rozmysli.
ako keby nemozete pouzivať volaký lubrikant, alebo olej či niečo podobné napriklad aj vazelínu..... To sa milujete 20hodin denne keď sa takéto niečo stane? Inak si to neviem vysvetliť, teda ani po toľko hodinách by sa to nemalo stať.
A ešte k tomu hygiena po tom a pred tým je normalna vec. A výdrž je aj o mentalnom stave človeka.
riešia tu ludia hluposti.
Tak to uz je len na tom ako, keď idete ako do piesku nasilu tak vaša chyba
@Bebekex tu sa ale neriesi cisto vyzor bebe
@Obsession v dobrom slova zmysle?
@Demoniqangel nemam zdravotne, resp. nic o com by som vedel..len vzdy ked som s nim tak nasa debata konci na tuto temu ako je to super a ako na to letia zeny, okej dost velku rolu urcite hraje aj to, ze jednoducho zeny na lekarov "letia"
@Muaykelo dik, mam ich v "sufliku" este vela
@Mix zatial nad tym uvazujem len v teorerickej rovine, ta predstava dorezaneho penisu ma fakt desíí
nezakladam si na tom,ci ma alebo nema chlap obriezku
lepsie?
To, ze typek s tym spokojny je, neznamena, ze to bude platit aj pre teba. Ani to neznamena, ze budes okamzite najlepsi buchac v hre, urcite ti potrva, kym sa s novym bimbisom naucit robit. A mozno ti to pojde horsie ako teraz.
Tldr, ak k tomu nemas padny dovod, co zjavne nemas, tak jeb na to.