Cafte, ked sa stane ze casnicke/ikovi zriedkavo ked vam nesie k stolu, vidiet ze sa zatrasu ruky alebo tacka proste ale len mierne (ziadny Parkinson ) ani vas neobleje nic take, myslite si ze je neschopna/y nech ide prec , nervozna/y alebo ma z nieko
toto som si nikdy o žiadnom čašníkovi nepomyslela. sama ked mám ťažkú tácku a možno aj ked nemám, tak sa mi klepe ruka, že mám pocit, že to vykydnem a je mi jedno či to nesiem ujovi,tete,alebo psovi
ja čašníkujem niekoľko rokov a sem tam sa mi aj teraz zatrasú ruky. Buď mám kocovinu, alebo som to zle chytila v rýchlosti a nemala som to kedy prehodiť.
poprípade si niekedy nakokot uložím lyžičku na servis a tá potom celú dobu jak chodím vráža do hrnčeka a ja vyzerám jak úplny trémista
@tasha5 a tak to by som nemala odkiaľ vedieť či má alebo nemá prax lebo aj kamarátka robila jedného času čašníčku, a nemala na to školu, takže ani prax, tak sa jej triasla tácka
ale tak ja neviem, nejako by som to asi neriešila v podstate .. :ehm:
aj keby casnik nieco vylial nemyslim si ze je neschopný, proste zlý deň má každý, ak sa následne ospravedlní a prinesie to znova, proste sa stalo, thats all.
@tasha5 asi prvé čo by mi pri takom človeku bolo, že má trému (že ide obsluhovať niekoho známeho alebo niekto známy v tom podniku je) alebo má nejaké problémy, ktoré ho rozladili...alebo si jednoducho zle naložil poháre na tácku, tak nerovnomerne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
poprípade si niekedy nakokot uložím lyžičku na servis a tá potom celú dobu jak chodím vráža do hrnčeka a ja vyzerám jak úplny trémista
ale tak ja neviem, nejako by som to asi neriešila v podstate .. :ehm:
Neviem, ani by som si to nevšimol.
Ak áno, nevenoval by som tomu pozornosť.
ja zvyčajne tých ľudí strašne ľutujem potom, nie to ešte žeby som si o danom človeku myslel niečo zle