Dnes som začal čítať jednu knihu, na pohľad nezaujímavú. No ako vždy, nie je dôležité to čo je na povrchu, ale vo vnútri. Celkom sa mi páčia tie myšlienky a ponaučenia. A nedalo mi aby som sa s Vami nepodelil...
@nzch clovek sa casto dostane od nejakej myslienky k uplne inej , vela mudrym myslienkam urcite predchadzali take , medzi ktorymi je spojitost uplne mala niekedy az nepozorovatelna .
Mna tato myslienka velmi dostala , je to smutne , nech to znie ako chce , je mi jasne ze su proste pripady ked pri porode je ohrozeny zivot matky , alebo proste potrat musi byt , ale aj tak je drviva vacsina potratov nezmyselnych
Mnoho z nich je koly tomu ze sa zena boji ci zvladne dieta , alebo sa ma narodit nejakej mladej a tej to moze znicit zivot ja bohuzial nemam riesenie na to co s tym beztoho aby som stratil kusok zo seba , ale take nema asi nikto , no napriek tomu ma toto celkom zasiahlo , mozno prave preto ze podobne myslienky mozu prinutit raz toho spravneho cloveka aby sa nad nou zamyslel a prisiel s niecim co naozaj pomoze a pritom nestrati stipku ludskusti
@nzch ja viem , ale tak obcas to citim tak , obcas inak , neviem si k celemu tomuto nejako vyhranit nazor myslim ze je to cele o jednotlivcoch a pozerat sa na potraty ako na celok , ze potrat je vzdy len potrat nieje spravne
Matka Tereza rozpráva udalosť z jej každodenného života:
"Pred časom prišlo do nášho domu okolo polnoci dieťa. Zišla som dolu. Dieťa plakalo a vravelo: "Išiel som za mamou, ale tá ma nechcela, išiel som za otcom, ani ten ma nechcel... A ty, ty ma chceš?
niekedy ten obal je aj vyšitý, dôkazom je otielo otilli, nejak tak, a jeho : denník psychológa... určite mala myšlienky tá kniha, aj celkom obstojne bola anpísaná, ale nudná, to už radšej jožka maka! a čo, však jozef mak bola fasa kniha!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
preludnenie je tiez problem, ktory treba riesit
@peter_piper To sa máme začať zabíjať?
@kejdy77661 ono to ani nemalo byt pekne
Mna tato myslienka velmi dostala , je to smutne , nech to znie ako chce , je mi jasne ze su proste pripady ked pri porode je ohrozeny zivot matky , alebo proste potrat musi byt , ale aj tak je drviva vacsina potratov nezmyselnych
Mnoho z nich je koly tomu ze sa zena boji ci zvladne dieta , alebo sa ma narodit nejakej mladej a tej to moze znicit zivot ja bohuzial nemam riesenie na to co s tym beztoho aby som stratil kusok zo seba , ale take nema asi nikto , no napriek tomu ma toto celkom zasiahlo , mozno prave preto ze podobne myslienky mozu prinutit raz toho spravneho cloveka aby sa nad nou zamyslel a prisiel s niecim co naozaj pomoze a pritom nestrati stipku ludskusti
co sa týka práve tých nezmyselných potratov - súhlasím s matkou terezou:
"To je chudoba, kdyz se rozhodnes, ze dite musi zemrit, aby sis mohla zit, jak chces"
@nzch Keď si spomenula Matku Terezu...
Jeden krátky príbeh:
Matka Tereza rozpráva udalosť z jej každodenného života:
"Pred časom prišlo do nášho domu okolo polnoci dieťa. Zišla som dolu. Dieťa plakalo a vravelo: "Išiel som za mamou, ale tá ma nechcela, išiel som za otcom, ani ten ma nechcel... A ty, ty ma chceš?
ten moj komentar s matkou terezou vyznel trochu skreslene, ale to je na dlhu diskusiu...
si za takyto pristup k ludskemu zivotu?