Pekne prosíííím, kde kúpim obyčajné tmavé modré rifle, ktoré nebudú vyšúchané ( akože módny efekt, pritom to stučňuje ) ktoré nebudú roztrhané, ako keby sa na mňa vrhli psy, ktoré nebudú mať flitre a rôzne blbosti na sebe a tak proste Ideálne aby ne
Skús Pull&Bear; alebo Peek&Cloppenburg; To sú moje 2 obľúbené obchody, tam je naozaj všetko také basic, väčšinou jednofarebné veci, žiadne počmárané, prehnane obrázkové atď
@tosom a cenová relácia je tam aká? Milion a + či to len ja mám dojem z tých obchodov? Bývalý tam nakupoval oblečenie, ale tak on nemal problém dať za sveter 800kč a za rifle aj 1000kč a to ja mám @tinka246@nikkaaa zajtra idem tuším do terranovy ja som tam nič také nevidela, asi som slepá
@alysia v P&B rifle nájdeš od 15 do 70 eur ale fakt také obyčajné modré, čierne, a tak nájdeš 15-20, P&C je trošku drahší, ale tam sú vždy nejaké zľavy, kde nájdeš super veci
tiez mam teraz nove tmavomodre uplne ultra slim z pull&bear; za tusim 17 € .. a kupila som si rovno dvoje! este jedny sede mam lebo su neskutocne pohodlne a skvele!
@soltino dík, že mi rozhodne neporadíte napísala som si na papierik zoznam obchodov čo ste tu spomenuli a idem tam do niektorých znova a do niektorých prvý krát hľadať rifle som zvedava a určite nebudem objednávať z netu rifle všetko ostatné možno hej ale rifle nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@tinka246 @nikkaaa zajtra idem tuším do terranovy ja som tam nič také nevidela, asi som slepá
taktiež aj v teranove,promod