Zdravim potreboval by som obycajny notebok ziadne odoberatelne displeje atd nemusi mat ziadnu uper grafiku..len zeby sa na nom dalo pracovat vo worde na nete a tak takaze nic extra to co chcem je zeby mal dlhu zivotnost to znamena ze nie aby po 3
No ja by som bral T alebo X seriu od Lenova » www.lacne-pc.sk/lenovo/notebook...
Kupoval by som repas a vymenil bateriu za novu + SSD disk. Mam MBP a som s nim celkom spokojny. Jedina nevyhoda je v tomto teple hreje ruky a mne po cca 2 rokoch mi odisla zvukova karta a proste lutujem, ze som kupoval novy. Repas IBM T60 mi funguje bez problemov, bezi cely den popri servery vo firme a tak trochu v prachovom prostredi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jak ja
Ak môže byť menší, tak Lenovo X séria
Ak môže byť aj použitý (alebo repas) so zárukou, Thinkpad T410/420, Dell Latidude 6xxx séria, HP Elitebook a pod.
» www.lacne-pc.sk/lenovo/notebook...
Kupoval by som repas a vymenil bateriu za novu + SSD disk. Mam MBP a som s nim celkom spokojny. Jedina nevyhoda je v tomto teple hreje ruky a mne po cca 2 rokoch mi odisla zvukova karta a proste lutujem, ze som kupoval novy. Repas IBM T60 mi funguje bez problemov, bezi cely den popri servery vo firme a tak trochu v prachovom prostredi.