nuž, ja hovorím spisovnou slovenčinou, a v okolí je o podobne, takže nemám šajnu o čo ide...a nenávidím nárečia, ani tie západne, južné, a neviem ake hutorenia, hoci je mi to ukradnuté, hlavne, aby môj jazyk nič také nevypustil, v tomto som striktná, a chcem sa zbaviť sprostého košického prízvuku, pfluj, radšej chcem ruský!
3. myslim ze bola otrazka ci to niekto z vychodu vie aj bez pouzitia googlu ale ty si asi neporozumel z najvecsovou pravdepodobnostou keby ze viec co je kochlik tak to napises jasne ale ked si das do googlu kochlik tak to na obrazkoch najde ako kvetinac ale to by si podla obrazkov nevedel na 100percent tak si sa spytal ci nieco ine vsak ?
aj my obycajny a podcenovany obyvatelia zapadu vieme co to je ba dokonca sa to aj u nas pouziva.. castejsie pocujem niekoho pouzivat slovo kochlik ako kvetinac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(teda este aj ja)
mam zacat? joj normalne nervozny som
10-ale veď to je jasné, len je mi vtipné, že aj my máme jedno také slovo...
trapas a riadny
btw ja mam rada cele slovensko, aj jeho narecia
a dalej si nespomeniem, ale je to ta picovina co sa zavesi a davaju sa do nej muskaty na balkony