Snazim sa ich ale mat pod kontrolou, lebo pomerne casto sa nenaplnia (ani tie dobre, ani tie zle) a potom ma to obera o vyrovnanost. Ocakavania nie su pre moj zivot velmi prospesne (to neznamena, ze neplanujem do buducnosti a ze nemam ciele) prave kvoli potencialu priniest sklamanie. Dobre veci sa deju a som za ne vdacny, ale ocakavat ich nema nejake vyhody. A zle veci sa deju tiez a treba ich riesit, ale ani tam nevidim zmysel mat ocakavania (nad ramec beznej opatrnosti).
mala som, a samozrejme aj mam este nejake, ale stava sa zo mna cim dalej tym menej naivna glupka, z coho sa uprimne velmi tesim a tak celkovo, radsej nic necakam a potom som ked tak prijemne prekvapena
co mi ale vobec nevyslo je, ze ked budem uz akoze oficialne dospela, na papieri, tak sa budem vediet o seba postarat a budem vediet, co v zivote a od zivota chcem, bullshit
Neviem, moje očakávanie znovuzrodenia Rádu Sithov a nastolenia jednotného Galaktického Impéria stmeleného temnou stranou Sily za zatial nenaplnili, takže... nejak očakávania typu nájsť si pekné milé dievča, mať psa, ženiť sa atd nemám, to sa nikdy nestane. Takže moje jediné očakávanie je dokončiť školu a stráviť celý život zatvorený medzi knihami na katedre alebo v kniznici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Snazim sa ich ale mat pod kontrolou, lebo pomerne casto sa nenaplnia (ani tie dobre, ani tie zle) a potom ma to obera o vyrovnanost. Ocakavania nie su pre moj zivot velmi prospesne (to neznamena, ze neplanujem do buducnosti a ze nemam ciele) prave kvoli potencialu priniest sklamanie. Dobre veci sa deju a som za ne vdacny, ale ocakavat ich nema nejake vyhody. A zle veci sa deju tiez a treba ich riesit, ale ani tam nevidim zmysel mat ocakavania (nad ramec beznej opatrnosti).
co mi ale vobec nevyslo je, ze ked budem uz akoze oficialne dospela, na papieri, tak sa budem vediet o seba postarat a budem vediet, co v zivote a od zivota chcem, bullshit