Neviete mi pomoct ktory kryt/obal na iphone 6 je najlepsia volba ako ochrana pred rozbitim displeja? Mala som tvrdene sklo ale pri prvom pade hned prasklo a s nim aj displej mobilu
to si mala nejake napicu tvrdene sklo asi.. ebay?
alebo si mala brutal mega nestastie. normalne znackove sklo ti displej proste v 90% pripadoch ochrani, poznam ludi ktorym iph spadol z tretieho poschodia a prasklo len ochranne sklo..
ale inak caterpillar obaly pripadne nejake hybridy original aj neoriginal, ale bez skla to je stale hlupost co sa tyka displeja podla mna.. proste nic tak neochrani displej ako dobre sklo. pouzivam Q skla a bez problemov, aj samotne vydrzia pad a ked uz praskne len vrch
v zivote by som si nelepil foliu na sklo - obzlast teraz ak maju nove mobily gorilla glass...proste ja viem ze to vsade odporucaju, ale mne v zivote nespadol mobil na zem...takze nevidim dovod lepit si tam skaredu foliu...kryt je ale ina vec
btw Q sklo na 6ku aj s tenkym gumovym obalom (priesvitny, zlty, zeleny) mam na predaj, dokopy sklo + obal za 10€, obe su uplne nove samozrejme, ked tak TS
@wayne az na to ze folia a ochranne sklo je kusok rozdiel sklo neni absolutne vidiet ze mas nalepene, nevie sa pod tym spravit bublina ani nic a neni to vidno proste, ma to stvrt milimetra a proste rovnake ako normalne telefonove sklo to je
aj ked si tak strasne extremne sikovny ze ti nikdy mobil nespadol (co neznamena ze sa to nemoze stat), vela ludi napr chce mobil potom predat dalej a nechce mat poskrkany displej takze pekne sklo zlupnu a displej je uplne totozny s tym ako bol pri kupe :d
@h8u ja sa rozumiem do mobilov, nemusis mi vysvetlovat ze folia a sklo je rozdiel (co som ani nikde nenapisal ze to nie je)...problem je ze skla su tvrdene a odolne, a len idiot a povrchny uzivatel moze poskriabat display - daj si na YT videa ako skusaju nove telefony poskriabat nozom napr a snad pochopis ze sa to skoro neda...mne mobil ani nespadne, v zivote som ich mal uz snad 30 a ani jeden mi nikdy nespadol, mozno preto ze si davam na veci pozor...
jedine mobily ktore maju foliu si myslim su nove telefony od Sony, tie ale maju na folii aj znacku a ta folia sa poskriabe uplne lahko...ako vazne - treba si pozriet videa na YT a trosku bystrejsi aj pochopia ze folia je zbytocna, ze to sklo je vazne dost odolne samo o sebe...jedina vec, v ktorej moze folia pomoct je ak telefon padne na display - vtedy folia zabrani aby sa prasklina rozsirila a ako tak to "zjemni" prasknutie...
@kosmiklove ale ako ja jej nevycitam to ze sa snazi diskutovat a reagovat, len mi je niekedy smiesne ako vysvetluje nejake veci - ja nezijem v jaskyni mam najnovsie veci, najnovsi iphone 6s, najnovsi macbook, apple watch, proste ja si na take potrpim a tak sa obcas pobavim ako sa tu niekto (teraz nemyslim teba @h8u - to aby si to nevzala ako utok alebo vysmech) vysvetluje veci ktore realne videl max. tak vo vyklade...
@wayne ty si jaky kajsmentke v hodinkach som zatial u mna vyuzitie nenasiel a macbook ma tiez nelaka radsej klasicky pc s win10. na telefonoch si ale potrpim podobne
@kosmiklove tak ja mam rad nove technologie, mam aj ipad aj ine veci proste nie som vyslovene apple fan, mam aj thinkpad x1 carbon, aj ine - prostenepijem nefajcim tak niekde peniaze musim minat aj ja nie? urcite je zmysel mat macbook, to je skvely laptop, a hodinky by si vyuzil tiez, kebyze si v Londyne ako ja napr...
@wayne vsetkemu rozumies mas najnovsie veci a najnovsi iphone 6s ale nazves ochranne sklo foliou, to bol moment kedy som si povedala ze koncim debatu
@kosmiklove k tvojmu patentu na rozum tiez no comment, sedlacik v teplakoch co si foti zajebany hrncek od kavy na instagram sa tu do mna opakovane ide navazat bez toho aby niekoho trapil jeho nazor zvykni si uz ze cim viac sa snazis o niekoho pozornost tym viac si mu ukradnuty, plati to vseobecne na ludi tuto na birdzi
@wayne v komente cislo 4? bud si tou foliou myslel sklo alebo si totalne random a odveci prisiel do fora o ochrannom skle na displej spominat ako by si si vzivote nelepil foliu?
@h8u uz ked si taka technicky zdatna predavacka, mala by si vediet nejake veci, za prve - ze nove mobily maju ochranne sklo - teda gorilla glass, myslim ze to na iphone 6 je uz gorilla glass 3, a je samo o sebe dost odolne...za druhe - na iphony sa zvykne lepit silna folia na display, ktora sluzi nato, aby az telefon spadne, ten display ochranila pred prasknutim, a za tretie - su puzdra ktorymi akokeby telefon doslova obaliz cim su 2 krat tazsie a robusnejsie, co nie je prave najestetickejsie riesenie pre iphone...
foliou som sklo nemyslel a ze ti to tak v hlave spojilo - to uz nie je moja vec...ja som pisal ohladom tej folie co sa zvykne na iphone display lepit, ze by som si ju nelepil, kedze zakladatelka fora pisala ze chce niecim ochranit display...
to ze ty si niekde v nejakej predajni nepocula o tom ze sa nemusi jebat na mobil kryt so sklom za 100 eur, ale staci folia za 40 eur ktora display dokaze ochranit nie je moja vec, ale tvoja neznalost...takze tu do pice nehraj nabuduce najmudrejsiu, lebo niektore tvoje sproste reci ma tu uz vyslovene nebavia...
1. typek zalozi forum o tom ze chce ochranit svoj iphone pred rozbitim displeja
2. ja nakolko som v poslednych mesiacoch pracovala v obchode s presne takymto prislusenstvom (ako kosmiklove poznamenal "chvilu je predavacka") a parkrat som uz presne tento problem riesila, nalepila som par stoviek ochrannych skiel a bavila sa s mnozstvom ludi s tymto problemom, rozhodla som sa zakladatelovi fora poradit ako moze svoj iphone ochranit - hovorila som o ochrannych sklach
3. pride wayne a zacne hovorit o tom ako by si nikdy na mobil nedal foliu, vzhladom na to ze sme vo fore o ochrane displeja pred rozbitim a vzhladom na to ze som v predchadzajucich prispevkoch hovorila o skle usudim, ze foliou mysli sklo a dovolim si pridat par faktov o vyzname a funkciach ochrannych skiel
4. na to pride kosmiklove, povie ze ja si myslim ze vsetko viem lebo som predavacka, na to mu wayne zacne pritakat ze presne tak, ze vseobecne fakty o nejakom produkte s ktorym mam bohate skusenosti nie su pravdive a ten produkt som videla vo vyklade
a k tomu ze gorills glass sklo sa neda poskrkat beznym pouzivanim ja fakt nemam ani slov, cela tato debata mi pride tak absurdna ze mam chut zobrat sa a nikdy sa tu neukazat lebo toto je moc, to sa len tak nevidi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo si mala brutal mega nestastie. normalne znackove sklo ti displej proste v 90% pripadoch ochrani, poznam ludi ktorym iph spadol z tretieho poschodia a prasklo len ochranne sklo..
aj ked si tak strasne extremne sikovny ze ti nikdy mobil nespadol (co neznamena ze sa to nemoze stat), vela ludi napr chce mobil potom predat dalej a nechce mat poskrkany displej takze pekne sklo zlupnu a displej je uplne totozny s tym ako bol pri kupe :d
jedine mobily ktore maju foliu si myslim su nove telefony od Sony, tie ale maju na folii aj znacku a ta folia sa poskriabe uplne lahko...ako vazne - treba si pozriet videa na YT a trosku bystrejsi aj pochopia ze folia je zbytocna, ze to sklo je vazne dost odolne samo o sebe...jedina vec, v ktorej moze folia pomoct je ak telefon padne na display - vtedy folia zabrani aby sa prasklina rozsirila a ako tak to "zjemni" prasknutie...
@kosmiklove k tvojmu patentu na rozum tiez no comment, sedlacik v teplakoch co si foti zajebany hrncek od kavy na instagram sa tu do mna opakovane ide navazat bez toho aby niekoho trapil jeho nazor zvykni si uz ze cim viac sa snazis o niekoho pozornost tym viac si mu ukradnuty, plati to vseobecne na ludi tuto na birdzi
foliou som sklo nemyslel a ze ti to tak v hlave spojilo - to uz nie je moja vec...ja som pisal ohladom tej folie co sa zvykne na iphone display lepit, ze by som si ju nelepil, kedze zakladatelka fora pisala ze chce niecim ochranit display...
to ze ty si niekde v nejakej predajni nepocula o tom ze sa nemusi jebat na mobil kryt so sklom za 100 eur, ale staci folia za 40 eur ktora display dokaze ochranit nie je moja vec, ale tvoja neznalost...takze tu do pice nehraj nabuduce najmudrejsiu, lebo niektore tvoje sproste reci ma tu uz vyslovene nebavia...
1. typek zalozi forum o tom ze chce ochranit svoj iphone pred rozbitim displeja
2. ja nakolko som v poslednych mesiacoch pracovala v obchode s presne takymto prislusenstvom (ako kosmiklove poznamenal "chvilu je predavacka") a parkrat som uz presne tento problem riesila, nalepila som par stoviek ochrannych skiel a bavila sa s mnozstvom ludi s tymto problemom, rozhodla som sa zakladatelovi fora poradit ako moze svoj iphone ochranit - hovorila som o ochrannych sklach
3. pride wayne a zacne hovorit o tom ako by si nikdy na mobil nedal foliu, vzhladom na to ze sme vo fore o ochrane displeja pred rozbitim a vzhladom na to ze som v predchadzajucich prispevkoch hovorila o skle usudim, ze foliou mysli sklo a dovolim si pridat par faktov o vyzname a funkciach ochrannych skiel
4. na to pride kosmiklove, povie ze ja si myslim ze vsetko viem lebo som predavacka, na to mu wayne zacne pritakat ze presne tak, ze vseobecne fakty o nejakom produkte s ktorym mam bohate skusenosti nie su pravdive a ten produkt som videla vo vyklade
No a ja som vraj jebnuta
Nemyslis snad ze ja tu hovorim o pevnom skle s digitizerom ze?
» www.mojevideo.sk/video/26221/nez...
» bhcase.sk/obchod/vamiphon...
» bhcase.sk/obchod/iphone6/...
» bhcase.sk/obchod/iphone6/...
Dakujem a btw myslite ze to posledne sklo je priehladne?
No neprehliadne urcite nebude
Ale este si pockaj ako sa vyjadri pani odbornicka, nerad by som jej fusoval do profesie predavacky telefonov a prislusenstva
Napisala som ti spravu, ozvi sa prosim