jedol som tlacenku z cibulou a octom, ked som dojedol isiel som odlozit flasu z octom naspat do skrinky ale sa mi ta flasa vysmykla z ruky a ocot sa vylial na koberec...
..neprijemne a asi ti s tym velmi nedokazem pomoct, ale skusil si napr. vycistit nejakym cistiacim prostriedkom? dajak s kefou...mohlo by to pustit nie?...inak ma nic nenapada, este sa mi to nastastie nestalo...
@8 nejem tlacenku kazdy den... len vcera som ju nasiel v chladnicke tak ze si dam ne? no a flasa z octom sa mi vysmykla z ruky a rozliala na koberec...keby si radsej poradil jak ho dat z koberca dole...
@6 ta to vies, neni to moja prva kuchynska "nehoda" a mama ma furt zjebe ze mam ruky naspak a co som robil, jak sa to stalo, a preco som sebe nedal radsej chleba v noci.. atd
mam k svojej mame uctu a moze ma zjebat aj keby som mal 30 !!!
ocot v kuchyni este furt smrdi dpc idem pohlaa nejaky cistiaci prostriedok
domaca tlačunka 4ever .... si mi zrobil chuť hoci som už po ranajkach ale idem si dať druhe ... skus to niecim neutralizovať žeby ti to tak nevoňalo hubka z vodou a drhni a casto ju zmykaj v cistej vode snad to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
teraz som bol skontrolovat situaciu... a v kuchyni je taka jemna octova aroma... tak som otvoril okno.. dufam ze sa do rana stihne vyvetrat...
joj to mam za to ze kokotiny ma v noci jest napadaju... a zlakomil som sa na tlacenku....
A inak klasicky ocot je nezdravý pre človeka, pretoze ničí obranné protilátky v tele človeka.
raz napisu jednu kokotinu, raz druhua uprimne lutujem ludi, ktori to sleduju a riadia sa tym
@6 ta to vies, neni to moja prva kuchynska "nehoda" a mama ma furt zjebe ze mam ruky naspak a co som robil, jak sa to stalo, a preco som sebe nedal radsej chleba v noci.. atd
mam k svojej mame uctu a moze ma zjebat aj keby som mal 30 !!!
ocot v kuchyni este furt smrdi dpc idem pohlaa nejaky cistiaci prostriedok
ten ocot uz smrdi menej ako rano... dokonca sa uz v kuchyni da aj najest
ale tiež si myslím že ked je to už tak tak to nejako umy a zvyšný zapach prevonavkuj.. mne to vždy učinkuje ked sa mi niečo také stane