Slovanet, ono je to v podstate len v našom meste net ale Slovanet odkúpil väčšinový podiel tak sa premenoval, keď si odmyslím že počas dažďa nejde (väčšinou) tak som spokojný
Antik. Holt, na dedine si nemôžete vyberať. Som s ním celkom aj spokojná, až na tie časté výpadky a aj to, že ako užívateľ v rodinnom dome nemám optiku a limit a rýchlosť mám asi 4x menšiu.
@kolini rovnako mam chello, a rovnako ide okolo tych 20-25% pomalsie, ako je na papieri napisane, ale to su maximalne rychlosti, cize oni de facto asi negarantuju nic » www.upc.sk/helpdesk/najcas...
@moonbeam ti poviem, my sme riadne znevýhodnení Ešte pred pár týždňami bol shape na týždeň, aspoň že to skrátili na dva dni, lebo 30kb/s sťahovanie bolo totálne o hovne 4 giga na dva dni pri mne nie je bohviečo
Satronet a maximálna spokojnosť, cena dobrá, neobmedzené a s porovnaním so starým netom od Orangu sa to porovnať nedá... prvý týždeň používania som mala pocit, že som sa dostala do iného sveta
Od suseda... No seriózne, vedie k nemu kábel od nás, ku nemu do takej skrinky Tam je to všetko.. A asi som hlúpa, ale neviem, ak osa takémuto pripojeniu nadáva
presnet picicovan korporejšn... boha by som to tam vyzabilaj..kusa pada dazd a uz to je v pici..teraz sa blizi burka ta som zvedavy kedy vypadne..ale nic lepsie nieni
Antik, spokojná, od kedy zaviedli optiku vôbec nepadá, platili sme do nejakých 20 eur a potom nám oznámili, že v tej cene bude ešte aj káblovka a pevná linka s nejakými minútami, stačí si len kúpiť settop box a telefón... čiže za tú istú cenu máme internet, pevnú aj telku
debilneho t-comu mame "neobmedzeny" a je to v uvodzovkach lebo by som ho ani tak nenazvala ako nahle stiahneme 1GB tak sa tak spomali ze ma nejde ani prihlasit na skype ani nacitat stranku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a teraz už hej, keď nám vymenili ten káblik, lebo predtým nám stále vypadával a potom nešiel net.
Ale tu kde žijem nie je veľa možnosti na výber a asi je T-com najlepšie riešenie.
Inak sa divím koľko ľudí tu chváli slovanet.
ty este mas fupko ci nie? fup.antik.sk
Sused net?
ale inak spokojny...