je mi jedno, kolko ma cm. clovek sa mi hnusi bez rozdielu na vyske. preto nemame doma ziadne zrkadla ani inaksie leskle predmety, v ktorych by som sa mohol vidiet, aby som dokazal zit sam zo sebou
?? niekomu človek môže vadiť/hnusiť sa, pretože je vysoký? oh dear god, kam sme sa to dostali. jeden môj ex mal takmer dva metre a vlastne som to vôbec neregistrovala. asi to bude tým, že som (podľa názoru okolia) malá, takže je odo mňa vyšší prakticky každý
@n0win0u ved ja som sa teba pytal, ze ci som odpoved proti otazkou na to iste, co som sa pytal ja sa mi moc nelubi, lebo teraz neviem, ze na com stojim
@blekota je jasne, ze nihilistkina vyska sa ti paci, ked je to prvy clovek v tvojej kategorii a nie, mne sa nehnusis/te ani jeden koli vyske, vy sa mi hnusite pre ine..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@n0wo no ale ved si ma videl, tak uznaj, ze ja som ten najvacsi opovrhovac ludskym pokolenim
to sa mi majú ľudia hnusiť podľa toho,či je vysoký alebo nízky...
a potom,že prečo je doba taká hnusná.keď sa nám "hnusia" ľudia podľa toho,ako vyzerajú....dovi dopi....
ale zasa poznám cca 0-5 nízkych ľudí, ktorí sú spokojní so svojou výškou.....
Napoleon funguje a mne takí lezú na nervy.......furt kričia, všade sa pchajú, nasilu presadzujú, ostatných sekírujú.......
dobre, že moji spolužiaci takí nie sú.............
@n0win0u ved ja som sa teba pytal, ze ci som odpoved proti otazkou na to iste, co som sa pytal ja sa mi moc nelubi, lebo teraz neviem, ze na com stojim
@pirsing co moj pekny ?