Čaute ... Potebujem pomoc ... dnes som si chcel zmenit heslo na mobil lebo moj vzor kamarati vedeli a chceli mi s nim nečo porobit tak že si zmenim heslo ale nie na vzor ale na nejake slovo (ako na pc) .. lenže pri zadavani hesla som mal preklep a to dva
Nie ... proste ja som si zadal miesto vzoru heslo na písmena .. Napríklad ako ked sa chceš dostat do windowsu tak napíšeš heslo .. tak tuto ked chceš odblokovat mobil tak miesto nakreslenia vzoru natukaš nejake slovo .. a tam som sa zmýlil a teraz sa neviem tam dostat
jaj no predpokladam ze riesenie rovnake ako ked si zablokujes vzor a nevies heslo a mail na ktory bol registrovany. vtedy pomaha factory reset. ale dojdes o vsetok obsah telefonu o cisla v telefone ulozene,fotky komplet vsetko.nuz ine riesenie nepoznam ja. mozno dake zlozite existuje. pokukaj xda-forum. ja ked nieco neviem tak tam sa kuknem po odpovedi.
Nie netreba .. už som to spravil Ale dakujem Spravil som Hard-reset .. dostal som sa do niečoho ako je v PC bios .. akurat že tuna pre mobil a tam som to spravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov