Ahojte, potrebovala by som si odblokovať mobil Nokiu 5530 pre všetky siete. Je blokovaný /mám teraz T-Mobile, ale prechádzam na O2/. Takže sem s riešeniami, funkčnými, nejaký návod a tak. Zatiaľ ho nechcem dať do servisu, najlepšie, ak by som si to dokáza
@filus Debrandovat telefon a odblokovat telefon su dve rozdielne veci.Do starych SE sa nahraval Unlock patch ako to je s nokiami neviem,v T-mobile ti ho odblokuju za 4€ ak ti skoncila viazanost.
Niektoré idú, niektoré ani bohovi. Hoď si do googlu nokia 5530 unlock a prehrň sa tým. Ak budeš mať šťastie, odblokuješ si ho aj sama bez programov a pc káblov.
S novšími typmi to ale už nejde, jedine pc servis a pripraviť si okolo 20-30 eur keďže sa jedná o nokiu.
Potom už len dúfať, že v t-debile dostanú rozum a prestanú ako jediný (!) operátor v európe (na svete) blokovať svoje telefóny. Peace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
S novšími typmi to ale už nejde, jedine pc servis a pripraviť si okolo 20-30 eur keďže sa jedná o nokiu.
Potom už len dúfať, že v t-debile dostanú rozum a prestanú ako jediný (!) operátor v európe (na svete) blokovať svoje telefóny. Peace.
--
Odblokovat telefon vedia skoro v kazdom telefon-sope a aj na pockanie. Doma sa ti to urcite nepodari.