Caute neviete niekto ako sa dá mobil San Francisco odblovat lebo kamaratka mi zablokovala bezpečnostný vzor a chce aby som zadala gmail a dám ho dobre a stále píše nesprávne použivatelske meno alebo heslo. a skusala som vela krát a neide neviete niekto ak
urcite nieje spravne to meno a heslo..alebo uz si spravila dovtedy zlych 10pokusov. potom uz jedina moznost je urobit flash androidu. ina neexistuje to spravia aj v servise ak to nevies ty. aj ked keby si nejakych par hodin venovala citaniu for patricnych tak by si to isto zvladla je to primitivne
no zrejme nevies co je flash nechaj to tak a skus factory reset. tu je navod kratky. ale pozor prides o vsetko co mas v telefone ulozene a to aj kontakty (to co je na SIM a pamatovke ti ostava)
pripadne si precitaj toto. tam je aj ta rada co v linku hore, aj ine. ono na starsie FW nejde to co je v linku hore a zobrazi sa ten FTM obdlznik. tam treba potom vraj ten postup s co je na tejto anglickej stranke kde sa cez emergency call zadava. treba vyskusat tie postupy. ak to nepojde tak nevim no uz. co telefon to iny postup moze byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no zrejme nevies co je flash nechaj to tak a skus factory reset. tu je navod kratky. ale pozor prides o vsetko co mas v telefone ulozene a to aj kontakty (to co je na SIM a pamatovke ti ostava)
» smartmobil.sk/forum/viewtopic...
pripadne si precitaj toto. tam je aj ta rada co v linku hore, aj ine. ono na starsie FW nejde to co je v linku hore a zobrazi sa ten FTM obdlznik. tam treba potom vraj ten postup s co je na tejto anglickej stranke kde sa cez emergency call zadava. treba vyskusat tie postupy. ak to nepojde tak nevim no uz. co telefon to iny postup moze byt.
,,I just spoke to zte
they said this:
The only thing to do is a factory reset.
take out your sim card.Put battery back in and power on
press emergency call.
type in *983*987# (don't leave any spaces)
that brings up the "erase everything" screen
press "erase everything" then wait
Wait for the orange logo to disappear then your phone is as new again. Simple!
You will lose everything on the phone, but at least you can use your phone again!
And yes, it works. ,,
@kosmiklove
Neskoro :/