Ahojte..Na zajtra máme mať sloh..Odborný opis mobilného telefónu...Má to byť podľa osnovy,ale nikde na nete to tak nieje...neviete niekto pomôcť ?? Pls...ďakujem
konečne môžem pomôcť, mišell, živo si pamätám, ako sme my mali napísať odborný opis chladničky... všetci, že čoooo?
ja som tiež bola vyhúkaná, a nevedela som, čo vlastne dať, držala som sa teda pravidiel, čo nám diktovala, a tak som prišla domov, vzala katalóg nejakej predajni (e), a opísala som si typické informácie o stave a funkciách chladničky, ktoré som zahrnula do opisu, ten opis by mal byť suchý, mal by informovať, žiadne nejaké tvoje úvahy, proste ako keď opisuješ recept, čo dať do koláčika... som myslela, že to mám zle napísané, a nakoniec ma vyvolala, a dobre spravila, mala som jednotku úplný šok (tých jednotiek veľa nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
sry že som nepomohol
-hnilé
-hovno na nom ide
-aj tak ho mam
-je to in
a jakoo voobec newem čo to ako má vypadať čiže ppči
ja som tiež bola vyhúkaná, a nevedela som, čo vlastne dať, držala som sa teda pravidiel, čo nám diktovala, a tak som prišla domov, vzala katalóg nejakej predajni (e), a opísala som si typické informácie o stave a funkciách chladničky, ktoré som zahrnula do opisu, ten opis by mal byť suchý, mal by informovať, žiadne nejaké tvoje úvahy, proste ako keď opisuješ recept, čo dať do koláčika... som myslela, že to mám zle napísané, a nakoniec ma vyvolala, a dobre spravila, mala som jednotku úplný šok (tých jednotiek veľa nebolo