idem prec do zahranicia, po 23 rokoch zasa pojdem s par vecami, budem dufat, ze mi uz konecne zivot vyjde.....nechapem, som verna, liberalna, tolerantna, pekna...vraj.,...po com chlapi tuzia, po k rvach, ci k avach, ci ako to je? , jasne, idem s laskou, a
su nestastne teraz a naviac su plnolete a preto neriesim, iba vidia stresy...najstarsia je v USA teraz, syn je kupeny exom a mala,,,tej neublizi, lebo je happy ze s nim zostane a nebude musiet vidiet jeho sceny
@angelofthedeath - samozrejme že nesúdim len som predpokladal že 33 ročná žena má ešte maličké deti a nie plnoleté.
@alalix - pokiaľ je to tak že máš plnoleté deti tak potom nevidím problém. a keby som sa spýtal že čo ťa k tomu donútilo tak to by som už asi chcel veľa? Nechcem veľmi vyzvedať.
stary rodicia pomozu, ak deti maju vybuovane dake zezemie vedia sa o seba psotarat aj sami, a k tomu budes im posilat dake peniazky preziju. poznam jednych takto to oni robia raz za cas pridu na slovensko za demti a inak ziju v zahranici a tak vlastne zivia rodinu a deti su tunka ale tie maju 16 a druhy asi 20 tak dako.
ked to inak nejde tak to neries..jasne ze zmena tazka, ale stagnacia na tom istom mieste, s tou istou pracou je niekedy horsia ako ked clovek ma skusit nieco nove a tym dat zivotu novy rozmer-ako v jednej reklame na bonaqu
kazdopadne drzim palce ..a ber to ako pozivum.. i ked je to asi dost tazke..ale casom budes urcite rada..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@alalix - pokiaľ je to tak že máš plnoleté deti tak potom nevidím problém. a keby som sa spýtal že čo ťa k tomu donútilo tak to by som už asi chcel veľa? Nechcem veľmi vyzvedať.
kazdopadne drzim palce ..a ber to ako pozivum.. i ked je to asi dost tazke..ale casom budes urcite rada..