postavim si take male podium na namesti, pozhrnam ludi, demonstrativne narcis odhodim a skaredo nanho zazriem, potom budu nejake prejavy a vystupenia a ked pridu aj televizne staby si pojdem v priamom prenose kupit jablko
a aj ho zozerem rovno
a nowa tam bude fajcit jednu od druhej nech maju aj rakovinari zastupcu a nech netreba platit javiskovu hmlu
jablká nekupujem, máme vlastné, skvelé, chutné, nestriekané .... a navyše jablká jem len nakrájané alebo v koláčoch, presnedávkach (ano budem to volať presnedavka a nie výživa! alebo akokolvek.... lebo zuby by mi odpadli od bolesti keby sa don zakusnem... kss ja som jak snehulienka
a raz ročne vyhodiť to euro alebo kolko na narcis nikoho nezabije... aj keď mna vždy tí ludia obchádzajú
ja neverim ze vobec nejaka zbierka je na to naco akoze je vzdy na tom nejaky hajzli zarobia miliony a smeju sa nam chudakom co sme sa poskladali a uz nikdy neprispejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jablko si vezmem z domu a kupim si cigy, potom mozes pozerat clanky ako fajciarom platis za liecenie rakoviny.
a aj ho zozerem rovno
a nowa tam bude fajcit jednu od druhej nech maju aj rakovinari zastupcu a nech netreba platit javiskovu hmlu
a raz ročne vyhodiť to euro alebo kolko na narcis nikoho nezabije... aj keď mna vždy tí ludia obchádzajú
@lawey u nas sa to vola zas presnidavka