Absolútne netuším, všetko sa to motalo tu po okolí posledné generácie, ale jedni prarodičia mali nemecké priezvisko, takže asi čisto slovenské nebudem, čo už :/
(Ale zas, držať sa toho priezviska a vybaviť si najznámejšieho človeka toho priezviska, veru nehanbila by som sa za takého predka
od mamky z Maďarska a ocino je adoptovaný, ale podľa priezviska to je tiež niekam k Maďarom a podľa niektorých, čo majú rovnaké priezvisko ako ja a zisťovali si to nejak aj geneticky, tak to je niekde z Turecka
ja neviem o nijakých predkoch, čo by mali nejaké nie slovenské priezvisko, takže asi všetko Slováci ale nie som si istá, neviem ani kde by som to mala zisťovať
No originálne z Moravy a Košíc ale keď sa na to pozriem hlbšie tak určite Maďarské(Prarodičov som mal v Jasove tak to je nemožné aby nejaký Maďar v tom nebol , Nemecké(Košice sú Slovensko, Maďarsko Nemecké mesto) potom zo severozápadu Čiech. Inak neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
(Ale zas, držať sa toho priezviska a vybaviť si najznámejšieho človeka toho priezviska, veru nehanbila by som sa za takého predka
aj Taliansko myslim
viacej neviem.
z fotorvej to siaha az po jeruzalem a tieto veci az k biblii to siaha.. proste tak to je..
Ale odjakživa sme so Slovenska, o čom svedčí aj moje priezvisko
po mame 3/8 turčianka a 1/8 liptovka-
po starom otcovi 2/8 od Kráľovcov z Čremošného
po starej mame 1/8 z rodu Jesenských> Rakovských> Fejovcov čiže Rakovo a 1/8 Ružomberok
čiže len tu po okolí
na presnejšie popísanie by som potrebovala starej maminu prácu, ale takto približne stačí
Mamina strana-Slovensko, Maďarsko
z druhej tam ocino má nejaké židovské korene
a prastarý otec je neznámy s tým, že po ňom sa tiahne línia tmavej pleti, ten by ma zaujímal najviac
a z mamininej z Poľska cez Slovensko
Ale tak maďarské,slovenské korene.. prevládajú tie maďarské