@mm47 ty si riadne dieťa šťasteny...so všetkým spokojný, nič ti netreba.... byť tak na tvojom mieste .......len skús pochopiť občas aj iných ľudí nie len seba čo mne sa nepači čo mňa otravuje ......nie každý je z BA, nie každý sa narodí v zlatej periinke, nie každý je jedináčik ...tak rozšír svoj obzor na ľudí chlape....... mimochodom i keby tu bolo 10 založených diskusií o internáte .... určite by mi to vadilo menej ako tie diskusie ohladom ....som gay? som lezba? mam sa prefarbiť?
@mm47 za prvé nespomínam si že by som písala že ak je niekto z BA ma sa ako Paris Hilton...spomínala som rôzne situácie ..toť vsio ....ako áno dá sa zasmiať na blbych diskusiách ale ked niekto chce poradiť tak poradím a nie spucujem ho za to že chudák stresuje ....sama viem ako som zakladala diskusiu za diskusiou ked som sa rychlo snažila najjst nejake info ...sice mi to bolo na nič ale aspon som sa ukludnila .. vyzeráš podla príspevkov v pohode tak si ťa nechcem znepriateliť ale ked ta nebaví klikať na tento typ diskusií neklikaj
@mm47 ja viem že sa to dobre číta ..všetko dohromady to by bol maznáčik ... ...no ved jasne viem ako to tu vyzerá ....a sú aj iné portály kde sa to dá zistiť ale čo už nezabijem sa kvôli jednej diskusii naviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Este ze som z BA
Len hovorim ze uz je to otravne citat furt o tom istom , hlavne ked to ze to napise niekto na tento portal skoro urcite nic nevyriesi
Uz len z dovodu ze toto videlo dokopy 5 ludi , aj keby 50000 tak aj tak pochybujem ze to miesto na intraku zakladatelka ziska takto
No vidis to zalezi od vkusu , mne sa zas tie fora lubia viac , aspon sa da na nich zabavit
""nie každý je z BA, nie každý sa narodí v zlatej periinke""
Sak ale to len tak , dobre sa to citalo
Porad jej riesit to inde ako tu ,sama vidis ako to tu vyzera