Jedného kamarát som odmietla trikrát, a odvtedy ma nenávidel, pred všetkými ohováral a ked som sa oblizovala s jeho známym, tak mu jednu vrazil do chrbta. Bolo to odmietnutie typu keď sme všetci boli napití a...pokračovanie v komente
....a on sa na mňa lepil a chcel niečo. Niekedy uvažujem o svojom spolužiakovi ktorého som takto odmietla dvakrát. Chcela by som vedieť chalani kedy sa záujem o holku zmení na nenávisť. Obaja sú to kurevníci triedy A a neviem či ich neserie že luxusné pipinky im padajú k nohám a jednu takúto ľadovú kráľovnu sa im nedarí ani pobozkať.
@mrsbossy su to idioti ktorí ta podla mna vobec nemajú úprimne radi a asi im ide o sex ako 50% mužom. ser na nich. Napr.: Mna moja platonická láska na gymply tiez odmietla, par dni som sa hneval, kým som to strávil, lebo fakt som ju mal rad, ale neohovaral som ju ani nic podobne, sice už som si od nej držal odstup ale nemali sme zle vzťahy. Ja si napríklad myslím ze ak niekto niekoho naozaj miluje a záleží mu na ňom tak sa to nikdy len tak nezmení na nenávisť, ( mozno na nejakú averziu ) aj ked ho odmietne a bude chodiť s druhým a podobne úplne bežne veci.
Ja chcem, ja mam.
Ja chcem a ja nemam, to existuje iba v sci-fi v roku 2125.
To je na zamyslenie, preco vlastne dievcata odmietaju chalanov.
Na zaklade coho?
No, coho? Nikto to nevie a nikdy to nebude take samozrejme, ako
napriklad rozsvietit doma v kuchyni (dovody, pre ktore sa odmieta).
Odmietnutie je bolestna udalost, ci uz je z lahostajnosti, alebo zo
zavazneho dovodu. Zijeme v uponahlanej dobe - casto nemame cas
sa zamysliet na nasimi konaniami. V tomto pripade si treba na to co
najskor zvyknut. Zalezi vsak od neho. Mozno by si sa ho mohla spytat, ci
este ma zaujem. To je asi najrozumenejsie riesenie. Dospeli to tak robia.
Moze ta odmietnut, ale ked si mohla ty jeho 2x, tak preco nie on teba?
este tak pred 3 rokmi by ma tvoje prijebane problemy zaujimali, ale dnes? pch!
chces si len dvihat ego chalanmi, a serie ta, ze uz nejaky o teba nema zaujem (a vobec si neuvedomujes, ze ani ty o nho...), ani ty nemilujes ziadneho z nich a tiez ti ide len o sex, a nie o lasku, vztah a pod....tak nechapem, co ma byt pointa toho celeho?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Boha kolko ludi som ja odmietla...
A ako co? Pojebeme sa teraz? Chcela si sa pochvalit? Ok, tak si sa...
Neviem čo sa k tomu dá viac dodať
tvoj život je úbohy a tak aj dopadneš...
Ja chcem a ja nemam, to existuje iba v sci-fi v roku 2125.
To je na zamyslenie, preco vlastne dievcata odmietaju chalanov.
Na zaklade coho?
No, coho? Nikto to nevie a nikdy to nebude take samozrejme, ako
napriklad rozsvietit doma v kuchyni (dovody, pre ktore sa odmieta).
Odmietnutie je bolestna udalost, ci uz je z lahostajnosti, alebo zo
zavazneho dovodu. Zijeme v uponahlanej dobe - casto nemame cas
sa zamysliet na nasimi konaniami. V tomto pripade si treba na to co
najskor zvyknut. Zalezi vsak od neho. Mozno by si sa ho mohla spytat, ci
este ma zaujem. To je asi najrozumenejsie riesenie. Dospeli to tak robia.
Moze ta odmietnut, ale ked si mohla ty jeho 2x, tak preco nie on teba?
chces si len dvihat ego chalanmi, a serie ta, ze uz nejaky o teba nema zaujem (a vobec si neuvedomujes, ze ani ty o nho...), ani ty nemilujes ziadneho z nich a tiez ti ide len o sex, a nie o lasku, vztah a pod....tak nechapem, co ma byt pointa toho celeho?