baby keby vam napise o par rokov mladsi chalan odpisete mu? ked ja mam napriklad 15 a napisem 19 rocnej babe? jasne ze myslim neznameho chalana zo socialnej siete ako fb ci pokec
@3 okrem birdzu nechodím asi nikam kde by mi písali 15roční chalani kebyže sa ma niečo normálne spýtajú, napr niečo o mojich vlasoch alebo čo, tak odpíšem ale na nejaké dlhodobé písanie by som to nevedela, pre mňa sú to proste deti, sorry.
@darkestangel AhojQy popíšeš, mám 32 cm vianočný stromček medzi nohami a verím, že aj ty máš tam dole škatulu plnú darčekov. Neviem, či vieš, ale vianočný stromček a darčeky idú k sebe:
no isto by sa mi chcelo niekomu cudziemu vypisovať a už vôbec nie niekomu pozerať profil a písať či popise..ach jaj..
keď tak zhrniem ľudí , s kt. si pravidelne píšem birdz, fb, mail, tak je to tak 7-8 ľudí.
na pkc idem v noci keď nemôžem zaspať, tak napíšem na sklo kto popise, a keď nikto nič, tak serem na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pokiaľ mi napíše/spýta sa niečo zaujímavé, tak hejnoa, vtedy neriešim vek.
aha aký sme mali pekný písgraf chvílu
@burble co je zle na popises?
@tomias na pozeranie profilov a prihovaranie sa su tu predsa chalani! baby len cakaju a trpia na zadku pokym im niekdo napise
keď tak zhrniem ľudí , s kt. si pravidelne píšem birdz, fb, mail, tak je to tak 7-8 ľudí.
na pkc idem v noci keď nemôžem zaspať, tak napíšem na sklo kto popise, a keď nikto nič, tak serem na to
na pokeci som nebola fest dávno, no tam som neodpisovala nikomu
týmto sa chcem ospravedlniť všetkým odignorovaným - sorry, nebavíte ma.
Na veci typu "popíšeš?", "popísmenkuješ?" a podobne neodpovedám
naučím naučím v lete keď pôjdem do čačína stavím sa aj v BB
dobre, beriem ťa za slovo
súhlas, ale nie že moje vlnivé hnietenie zneužiješ na sexuálne hrátky
tak alee..pokiaľ je o čom...