Keďže už som mega zúfala a nikto mi nevie poradiť, tak sa obraciam na Vás.
Vie mi niekto povedať, vysvetliť ako v zrýchlenom, alebo rovnomernom odpise vypočítam účtový odpis za xy rokov?
Ako možno je to primitívne, ale mne to z tých poznámok nejak nedo
@etelnair
boha, ja som to asi na hovno napísala, lebo proste ja viem ako to vypočítať. ale proste v zadaní mam potom ešte +, že účtovný odpis za 2 roky a ja netuším, že jak na to dojsť......
@etelnair Ze retard to mi povie ten koho vyhodili zo školy pre mentalne retardovanych priznaj sa že si fetoval fixky
etelnair to nieje hamba niekto riedidlo ak nemaš nanho peniaze tak fixky
@koprdil
som teraz pozerala učebnicu a v tej našej toto učivo ani nie je:/
no a spočíta, to za dva roky a potom čo? to vydelím niečim, alebo? to stačí len spočítať prvé dva roky?
akože možno naozaj vyznievam ako idiot, ale keby vidíš moju ekonomiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
boha, ja som to asi na hovno napísala, lebo proste ja viem ako to vypočítať. ale proste v zadaní mam potom ešte +, že účtovný odpis za 2 roky a ja netuším, že jak na to dojsť......
Ehm, a odpis za dva roky vypočítaš tak, že proste spočítaš odpis za jeden rok + odpis za druhý rok
Celkom pekne sa to robí do tabuľky, kde pekne vidíš zostatkovú cenu, technické zhodnotenie, ročný odpis, atď...
Ze retard to mi povie ten koho vyhodili zo školy pre mentalne retardovanych priznaj sa že si fetoval fixky
etelnair to nieje hamba niekto riedidlo ak nemaš nanho peniaze tak fixky
aspon som nedostal do dvoch mesiacov ban za neutichajucu debilitu, som zvedavy kolko vydrzis na tomto nicku
som teraz pozerala učebnicu a v tej našej toto učivo ani nie je:/
no a spočíta, to za dva roky a potom čo? to vydelím niečim, alebo? to stačí len spočítať prvé dva roky?
akože možno naozaj vyznievam ako idiot, ale keby vidíš moju ekonomiku
že vyhražka etelnair je dobry chlapec neubližil by som mu nikdy mam ho dokonca rad
šak povec 95 nech sa ťa bojim do konca života