dnes mi volalo nejake divne cislo,teda mozno aj len prezvanalo neviem ale nasla som zmeskany hovor z cisla +421413211240.ked som to dala do googlu hodilo ma stranku www.kdovolal.net kde niekto pisal ze ak toto cislo niekomu vola tak je na 90% odpocuvany.
No mňa toto číslo a ešte asi dve podobné otravovali pár týždňov dozadu...ale to bolo tak, že aj 6 krát za deň...buď som nezdvihla, alebo zdvihla, bolo pár sekúnd ticho a položili to...najlepšie, je to vobec nezdvíhať, potom ich to prestane baviť ako v mojom prípade...
Keď niekoho odpočúvajú, tak s nejakým zámerom... Teraz trošku porozmýšľaj- prečo by ti volali z nejakého pofidérneho čísla, aby o sebe dali vedieť, že ťa odpočúvajú? (ach) stačí len trošku zapojiť mozog, nebolí to ....
Je to bežný sposob overovania si niektorých call centier, či sú čísla v ich databázach aktívne.
Ak vyšleš spätnú väzbu, prezvoníš, alebo sa tam pokúsiš volať, ich systém ťa automaticky zaradí do ich customer listu, a za týždeň alebo aj neskor ti može ktokoľvek volať so žiadosťou o vyplnenie krátkeho dotazníka, prípadne ponukou nejakého výrobku alebo služby.
keď ťa odpočúvajú tak ty na 100% nevznikne stoho zmeškaní hovor a už určite nie že by sa ty ukázalo nieaké číslo keď ťa odpočúvajú tak len podľa zvuku reproduktora sa semtam podarí zbadať že to semtam ťukne alebo zašuští a to je všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak vyšleš spätnú väzbu, prezvoníš, alebo sa tam pokúsiš volať, ich systém ťa automaticky zaradí do ich customer listu, a za týždeň alebo aj neskor ti može ktokoľvek volať so žiadosťou o vyplnenie krátkeho dotazníka, prípadne ponukou nejakého výrobku alebo služby.