neviem, ale keďže som dosť naivný človek, tak ak by som ho stále ľúbila, tak asi áno.. aj keď ťažko to takto posúdiť, keď som v takej situácií ešte nebola, ale už som toho odpustila dosť.
asi by som odpustila ale už by som mu(kedže som dievča tak to budem pisať v tejto osobe) neverila a boli by sme maximalne len kamoši (a aj to by ma stalo vela usilia )
Odpustiť by som odpustil, ale veriť znova takej osobe by bolo velmi ťažke a chce to čas aj keby ju neskutočne milujem, to by muselo byť z jej strany iniciatíva, proste skutky sú viac ako slová. Ale určite to nie je maličkosť, je to velmi velká vec keď sa niečo takéto stane. (byť aj dobrý kamarat sa s takou osobou sa dá, ale znova priateľ je otázka času a úprimnosti, ziadne klamstvo už nikdy aj keby si myslí že to ubliži)
Ale všetko sa dá pokial sa chce a je záujem, ja hovorim nikdy nie je neskoro. Hlavne sa nemože spravať tá osoba ako keby sa nič nestalo a treba byt úprimny, dalšie klamstvo to všetko len pokazí...
Zaklad je byť uprimny vo vśetkom a povedať čo chce.
@ladel pokial si ty ten chalan a rozhoduješ sa čo spraviť, tak skús porozmyšlať čo k nej cítiš a tak sa rozhodni, alebo porozprávaj sa s nou o tom vsetkom a začnite najprv ako kamarati aspon a čas ukáže.
pokial si to dievča čo to spravilo a myslíš to uprimne s tým chalanom, tak zver sa mu, buď k nemu úprimna ako to chceš a čo chceš a čo najskor, lebo si nájde niekoho iného a potom už bude neskoro na čokolvek.
NIKDY zena ked spravi toto muzovi ho nelubi a vobec nechapem naco by sa aj chcela vracat? mozno keby to bola nejakeho milionara zena tak takemu muzovi je to jedno,ale v beznom svete by som ju vykopol z domu
nie. Moja byvaka sa skamaratila s novym chalanom zo skoly ja reku, ze volako casto s nim travi cas, ma uistila, ze sa jej nepaci a len, ze ma chlapec psychicke problemy. Ja reku, ze zaujimave, ale nepacilo sa mi to. Potom mi hovorila, ze ako sa furt jej kamarat trapi. Tak som sa zacal, co je to za problem. Vlastne bezny mladik sa nenasiel, nemal babu, casom vyznal lasku mojej babe, vtedy som sa nasral, ziskal si nanho kontakt, vynadal som mu nech si da odstup, hral sa nevinneho hlupaka, nemal som nervy to s nim dlho rozoberat. Hned na druhy den sa mi frajerka ozvala, ze preco som mu nadaval. No tak lebo zaslo pridaleko. Dalej riedila jeho problemy a snazila sa to ospravedlnit tym, ze on pre nu ostane len kamarat a ze mu vysvetlila ze ho nechce. Potom sme sa s frajerkou viac pochytili, ja nasraty, ze vkuse riesi cudzie problemy, ze jej ide o vsetko ine len nie o nas. Vypenil som, lebo vraj na mna nemala poslednu dobu cas a ze nemozme sa stretnut. Tak asi dva-tri mesiace na to mi napisala, ze budme kamarati, po tyzdni si dala na Fb status, ze s tym kamaratom chodi, odvtefy som sa s nou nerozpraval. Teda po pol roku od nasho rozchodu. Oznamila mi, ze uz s nim nie je a ze na mna myslela. Bolo mi strasne, preto som sa s nou musel stretnut @ladel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale všetko sa dá pokial sa chce a je záujem, ja hovorim nikdy nie je neskoro. Hlavne sa nemože spravať tá osoba ako keby sa nič nestalo a treba byt úprimny, dalšie klamstvo to všetko len pokazí...
Zaklad je byť uprimny vo vśetkom a povedať čo chce.
Odpúšťam aj iné, omnoho horšie veci, učím sa.
Ale dokopy by sme sa znovu nedali, myslím.
pokial si to dievča čo to spravilo a myslíš to uprimne s tým chalanom, tak zver sa mu, buď k nemu úprimna ako to chceš a čo chceš a čo najskor, lebo si nájde niekoho iného a potom už bude neskoro na čokolvek.
odpustila som uz aj horsie veci.
a vlastne @17
@22 wtf, pekne, potom to aj tak vyzera