teraz? kaslem nato idem dalej cely zivot pred sebou. o 30 rokov si viem zivo predstavit ze budem leniva behat po sudoch kvoli rozvodu tak to asi necham tak s tym ze citovo je koniec ale vedla seba zit mozme
nie nedokázala, to sa podla mna ani odpustiť nedá.... zatiaľ čo sa dotyčná osoba ,,kurvila,, ja som mohla byť mrtva...mohla som umrieť.... a dotyčná osoba na mňa vôbec nemyslela....starala sa o svoje ištiktové potreby ...
@biancadetolle Jedine kebz to bolo priamo znasilnenie , vtedy bz som ju utesil a jeho nasiel nech ma to stoji co chce aj sto monoklov ale z voziku by sa uz potom neodlepil
Zatiaľ, čo by dotyčná osoba hrala futbal, mohla by si kľudne umrieť, byť mŕtva a tá osoba by na teba nemyslela, venovala by sa svojím ktovieakým potrebám a želaniam ... Žeby to malo nejaký súvis? ...
...
...
A k téme, neviem ... A neviem si nič také ani predstaviť ...
Podle me kdyz nekdo nekoho miluje nebo ho ma rad, snazi se mu davat lasku najevo a nepripusti nejakou neveru...Nejhorsi je ked oba dva milujete, ale i presto podvedete a nerekne te mu to idkyz mate strach.., je to to nejhorsi co vas podrazi!!!
Ale nie, tak.. to by samozrejme zalezalo od okolnosti, od toho, ako velmi by som mala danu osobu rada alebo nakolko by som jej doverovala. A taktiez by nasledoval siahodlhy rozhovor na tuto temu, kde by som si rada vypocula, ze to bolo prvy (.. alebo druhy, treti... viac uz by hadam nestihla a posledny krat.
Áno. Pokiaľ by výška nášho nájmu bola pre mňa samu privysoká.
Ale pokiaľ by išlo o lásku...
Ten kto ju našiel, ďalej "hľadať" nepotrebuje. Keď sme slabým dôvodom už pri jeho (jej) prvej nevere, je ilúziou si myslieť, že časom motivácia zosilnie....
Ked sa prizna , najde tu odvahu powedat mi to to znamena že ju to trapy a že jej zaleži na našov vztahu .. si myslim
Keby jej to bolo jedno ta ma dalej podvadza a obabruje .
Ja bi som jej to prepačil , na 100% lebo kazdy robi chyby a podla mna si kazdy zasluži dalšiu šancu . Ked bi sa mi priznala a powedala mi ze ma lubi a že sa ospravedlnuje a že ju to velmy mrzi tak bi som jej odpustil určite . Ale to bi som urobil ja , ja mam skvelu holku ktoru strasne lubim , ine vztahy mozu bit ine .. podla mna je to na kazdom . Dakto vie odpustat a dakto nie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale zrejme by som nedokázala ani jedno
nie nedokázala by som
@mm47 a keby ju k nevere donútili pod nejakou hrozbou?
Teraz len filozofujem, ale zaujíma ma to.
@mm47 riskoval by si basu?
zato jedna to neustále odomňa očakávala
a aj keby pre nejake dovody som nahodou odpustila, asi by to potom so mnou uz nevydrzal. k duvere je dlouhe putovani...
koniec!
zabudnúť sa nedá, i keď sa chce..
@mm47 som dievča, ale asi by som sa zachovala rovnako.
Zatiaľ, čo by dotyčná osoba hrala futbal, mohla by si kľudne umrieť, byť mŕtva a tá osoba by na teba nemyslela, venovala by sa svojím ktovieakým potrebám a želaniam ... Žeby to malo nejaký súvis? ...
...
...
A k téme, neviem ... A neviem si nič také ani predstaviť ...
Ale zas ak chce byt s niekym inym... Je slobodna...
Ale nie, tak.. to by samozrejme zalezalo od okolnosti, od toho, ako velmi by som mala danu osobu rada alebo nakolko by som jej doverovala. A taktiez by nasledoval siahodlhy rozhovor na tuto temu, kde by som si rada vypocula, ze to bolo prvy (.. alebo druhy, treti... viac uz by hadam nestihla a posledny krat.
Ale pokiaľ by išlo o lásku...
Ten kto ju našiel, ďalej "hľadať" nepotrebuje. Keď sme slabým dôvodom už pri jeho (jej) prvej nevere, je ilúziou si myslieť, že časom motivácia zosilnie....
Keby jej to bolo jedno ta ma dalej podvadza a obabruje .
Ja bi som jej to prepačil , na 100% lebo kazdy robi chyby a podla mna si kazdy zasluži dalšiu šancu . Ked bi sa mi priznala a powedala mi ze ma lubi a že sa ospravedlnuje a že ju to velmy mrzi tak bi som jej odpustil určite . Ale to bi som urobil ja , ja mam skvelu holku ktoru strasne lubim , ine vztahy mozu bit ine .. podla mna je to na kazdom . Dakto vie odpustat a dakto nie .