takže mám kamaratku velmi dobru kamaratku stale s nou chodím von ale okrem nej mam aj vela inych kamaratok. ale s ňou som najčastejšie. Skoro každý deň chodíme spolu von cez víkend na diskoteky. Od začiatku vianočných prázdnin sme sa tešili na silvestra ze budeme spolu a tak. Ona ale okolo 1 odišla preč z diskoteky a nechala ma tam samú ani mi nič nepovedala. To mi až tak nevadilo lebo som tam mala kopu kamaratov ale aj tak som bola nahnevana ale tak velmi že som sa s ňou skoro 2 týždne nebavila.
Potom na mňa frajer tlačil aby som jej odpustila urobila som to.
a tento víkend urobila to iste ...presne to iste až na to že teraz som tam nemala nikoho známeho ostala som tam uplne sama stáť jak trubka cítila som sa hrozne ! .. a taka som bola hrozne vytočená že keby ju v tej chvíli stretnem tak by som jej asi vrazila a tie nervy pretrvávaju aj do teraz. Dobre raz niečo odpustim ano .. ale druhy krat a tu istu vec ? nie som jebnuta! ... takže no môj názor už poznáte.. a chcem počuť ten váš.. akože bolo toho o moc viac .. ale nebudem vas vsetkym zatazovat to bola skratena verzia.. Vdaka za odpovede
@ ericca- skus si predstavit tu situaciu stojíš sama v strede parketu nikdo známy nikde. Ja viemkam odisla dosla jej tam kamaratka a ona mi hovori ze idem tancovat ja ze dobre a potom poslala nejaku babu nech mi povie že isla preč s stou kamaratkou ...@ hajzelbaba no nemam ja slov radsej a jej piču nechapem .. ona je piča a ja som tak vytočena jak nikdy ..
cosi podobne sa mi stalo, nebola to sice dobra kamaratka, skor len spoluziacka, ked sme sa baby z triedy rozhodli ist na diskoteku....
najprv sme boli na jednej kamoskinej oslave, kde mali ostat dve spoluziacky bez odvozu... po mna mal prist kamarat, tak som si povedala, ze nebudem svina a poziadam ho, ci nemoze zobrat aj ich... akonahle zastal, tak sa mu nasackovali do auta skor ako som stihla povedat "ahoj"... este som ich pred tym varovala, ze medzi mnou a mojim kamaratom je to take nahnute dost, kedze sa mierne do mna zalubil a ja som ho za priatela nechcela, bol to jeden z najlepsich kamaratov... a v aute zapotili:"zlateho mas priatela"...
a asi o mesiac na to sme sli na dalsiu diskoteku, kde uz po mna on nemohol prist a kamaratka s priatelom nechceli velmi nosit ludi do mesta (z cane, kde bola diskoteka mali ist do mesta a potom domov do dediny za canou, cize velka okluka), tak sme ostali dve bez odvozu - ja a este jedna co som ju vtedy zobrala zo sebou... ona si zohnala odvoz a vyprdla sa na mna
@sandy114 ked som jej volala, tak mi povedala, ze "baska povedala ze maju este jedno volne miesto v aute tak ma vzali"... a vies, ked sa dohodneme, ze my dve ideme busom, lebo odvoz nemame a potom ked jej volam, ze kde je, mi povie, ze si zriesila odvoz a mna tam nechala samu, tak to jej krivdim? hlavne ked ja dobra dusa som si vtedy povedala, ze ich radsej vezmem?...
@sandy114 .. som raz z Energy šla pešo domov ... :/ keď boli záplavy tento rok tak som tam šla...málo ľudí jak neviem čo a ešte k tomu o 2:30 zatvorili a nemala som jak ísť domov
@istsinka cosi @sandy114 inac ja neznasam, ked niekde veziem nejaku kamosku a ona si tam nasackuje dalsie kamosky a pocuvat tie ich priblble kecy v aute, len blbe mi to je im povedat ze nie ale budem sa to musiet naucit
@method ani ja som nebola dva krat nadsena tym, ze chcu aby som ich vzala, lebo som s kamaratom chcela pokecat, ale bolo mi blbe povedat:"my ideme dvaja v pat miestnom aute o pol 3tej rano a vy dve si pockajte do piatej na bus"
@sandy114 ved jasne, ja len ze tvojmu kamosovi to muselo byt dost blbe, ked on sa tebe ponukol a nakoniec bol taxikar aaa z energy este pripite urcite boli tie kamosky no..nic moc ale mozno len ja som taky haklivy na ten odvoz nerobim taxikara
Podľa mňa len žiarli na tvoje vedľajšie kamarátstva a uvedomuje si, že ťa chce mať iba pre seba a musí pre to niečo urobiť aby si si ju všimla...a preto robí takéto veci. Kvôli tebe, sebe...proste vám.
@muf ja viem, ja len vysvetlujem ze jej nic vazne do toho neprislo, len sa na mna debilne vyprdla... .. neviem ci take cosi este bude, kedze uz tak nechodime od kedy sme zmaturovali
Hm dakujem za všetky vaše komentáre som rada žeto niektory pochopili niektory žial nie .. ale naozaj skuste sa vžiť do mojej situacie . ja som tam ostala vyše hodiny sama lebo frajer nemohol pre mňa prísť. A za tu hodinu som sa tam skoro pobila a môj byvalí mi urobil take strašne sceny že som pred diskotekou pol hodinu revala jak sme sa tam hadali a mali sme plno divakov.. Velmi sa cenia taketo kamaratstva.
a este potom na druhy den som sa dozvedela ze isla za nejakym chalanom co ked jej vzdy zavola tak ona skočí robi si z nej sluzku sce ju len jebať.
a on mi píse ze ci by som si nevycitala keby sa jej niečo stalo ?
a ja som uz vtedy take nervy dostala a ona by si nevycítala ? jezis maria to ma uplne dorazilo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Potom na mňa frajer tlačil aby som jej odpustila urobila som to.
a tento víkend urobila to iste ...presne to iste až na to že teraz som tam nemala nikoho známeho ostala som tam uplne sama stáť jak trubka cítila som sa hrozne ! .. a taka som bola hrozne vytočená že keby ju v tej chvíli stretnem tak by som jej asi vrazila a tie nervy pretrvávaju aj do teraz. Dobre raz niečo odpustim ano .. ale druhy krat a tu istu vec ? nie som jebnuta! ... takže no môj názor už poznáte.. a chcem počuť ten váš.. akože bolo toho o moc viac .. ale nebudem vas vsetkym zatazovat to bola skratena verzia.. Vdaka za odpovede
..kvak..
najprv sme boli na jednej kamoskinej oslave, kde mali ostat dve spoluziacky bez odvozu... po mna mal prist kamarat, tak som si povedala, ze nebudem svina a poziadam ho, ci nemoze zobrat aj ich... akonahle zastal, tak sa mu nasackovali do auta skor ako som stihla povedat "ahoj"... este som ich pred tym varovala, ze medzi mnou a mojim kamaratom je to take nahnute dost, kedze sa mierne do mna zalubil a ja som ho za priatela nechcela, bol to jeden z najlepsich kamaratov... a v aute zapotili:"zlateho mas priatela"...
a asi o mesiac na to sme sli na dalsiu diskoteku, kde uz po mna on nemohol prist a kamaratka s priatelom nechceli velmi nosit ludi do mesta (z cane, kde bola diskoteka mali ist do mesta a potom domov do dediny za canou, cize velka okluka), tak sme ostali dve bez odvozu - ja a este jedna co som ju vtedy zobrala zo sebou... ona si zohnala odvoz a vyprdla sa na mna
a este potom na druhy den som sa dozvedela ze isla za nejakym chalanom co ked jej vzdy zavola tak ona skočí robi si z nej sluzku sce ju len jebať.
a on mi píse ze ci by som si nevycitala keby sa jej niečo stalo ?
a ja som uz vtedy take nervy dostala a ona by si nevycítala ? jezis maria to ma uplne dorazilo .
Este raz vdaka za pochopenie