Znamienka sa maju tendenciu vekom zvetsovat preto cim skor tym lepsie preto sa odstranuje aj vo veku 7 rokov je to idealny vek kedze mas 15 tak tam sa to uz nezhorsi takze ano mozes
Ahoj, mne jedno odstranovali prave pred par tyzdnami ... ale to len tak na margo...
A teraz k veci: No ja som sa tiez stretol s tym ze v puberte, respektive kym clovek este rastie sa to az tak neodporuca (tusim kvoli jazve ci co...) ale tak zase zakazat/odmietnut ti to nemozu... oni ti mozu maximalne doporucit pockat par rokov kym nebudes rast... ale ak povies ze ti to nevadi a chces to tak by ti to mali spravit...
choď k lekárovi a poraď sa či to znamienko je bezpečné vyberať. bolo veľa prípadov kedy sa znamienko vybralo a človek dostal rakovinu. a taktiež sa neodporúča odstraňovať znamienko v lete, skôr v zimných mesiacoch aby ti na to miesto nežiarilo slnko.
jasné, že odstránia, to čo vraví tvoj otec sú hlúposti, ja som mala 9 ked mi prvý krát vyberali
v lete ti to ale neodporúčam aj keď by si išiel laserom kvôli slnku, radšej počkaj do zimy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj 5 rocnemu odstrania
A teraz k veci: No ja som sa tiez stretol s tym ze v puberte, respektive kym clovek este rastie sa to az tak neodporuca (tusim kvoli jazve ci co...) ale tak zase zakazat/odmietnut ti to nemozu... oni ti mozu maximalne doporucit pockat par rokov kym nebudes rast... ale ak povies ze ti to nevadi a chces to tak by ti to mali spravit...
v lete ti to ale neodporúčam aj keď by si išiel laserom kvôli slnku, radšej počkaj do zimy