zdravím, neviete mi poradiť nejaký dobrý odstraňovač farby z vlasov? mám veľmi tmavú farbu a chcela by som ju zmeniť no nechcem ísť na vlasy peroxidom.. Budem rada za akékoľvek typy na produkty alebo rady ako na to
kup si color b4 remover v dmke, to ti vytiahne farbu a pokial si nebola 50x farbena, malo by sa to vratit do prirodzeneho odtiena. a neposkodzuje to vlasy.
@loveillumination teraz som o ňom čítala a vraj to funguje v cca 30% prípadov úplne famózne a zo zvyšku tak rôzne, niekedy viac menej ok, niekedy vôbec atď. dosť často boli spomínané ešte tieto dva produkty: Subrína eliminator a L´oréal effasor , o tých niečo nevieš?
to prve nepoznam a loreal testuje na zvieratach tak som to neskusila z toho dovodu. ja som mala @5 a bolo to presne to, co som potrebovala, aj ked som mala tak velakrat farbene vlasy, ze uz sa to nedalo vratit do povodneho stavu. ale vytiahlo mi to cervene pigmenty a velmi zosvetlilo a potom som len zafarbila 1x na svetlejsiu hnedu a vlasy mohli spokojne dorastat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov