čo hovoríte na ten nový seriál? Páči sa Vám alebo nie a myslíte si, že je to vo väzení lepšie/horšie oproti tomu, čo je v tom seriály? Prípadne máte nejakú skúsenosť ako to vo väzení naozaj funguje? Myslím, že či niekto známy tam nerobí, prípadne tam niek
podla mna sa v skutocnosti tie vezenkyne (nwm jak sa to pise tak k sebe nechovaju ako povedal @2 je to len serial... ale pozeravam to celkom ma to bavi trochu depresivne
veľmi zaujímavý seriál, ktorý určite nie je určený výlučne pre ženské publikum, blbosť, mňa osobne zaujal neskutočne.
bol som prekvapený najmä z výkonov slovenských hercov, ktoré boli obstojné a celé vyobrazenie temnej, "zločineckej" atmosféry vo väznici je skvelé. myslím, že najlepší slovenský "seriál". doposiaľ.
samozrejme, v slovenských väzniciach sa asi odsúdení voľne nepromenadujú po celách ako na detskom tábore a v "spoločenskej" miestnosti nevisí na stene LCD televízor a všetky cely, izby nie sú tak krásne zariadené a voňajúce novotou. Taktiež si myslím, že v skutočných väzniciach sa odsúdené nerozprávajú takou krásnou ľubozvučnou slovenčinou.
áno, má to veľa chýb, ale stále je to na slovenské pomery nadpriemerný seriál. Mňa zaujal doteraz najviac.
@xperiax Súhlasím a samozrejme, že je to trochu upravované, napríklad tá "ľubozvučná" slovenčina tam musí byť, lebo inak by to nemohli dávať pred 22-hou hodinou a a určite je to lepšie, ako keby mali isté slová vypípať, to by bolo ešte viac neprirodzené
mne sa to páči aj keĎ pár vecí je tam divných že ona čo teoreticky neikoho zabila nechtiac, je s nejakou pomaly eséerivou vrahyňou a zároveň s takou čo robila prevody a ulivevala si peniaze no ale však čo no aj tak je to odbré
ja som to už kukala..a mne sa to celkom páči...ae väzenie je podla mna asi horšie..abo šak ja neveim..nebola som tam ešte.... ....a ani nikto z mojich známych..a ani nikto tam nerobii
Videla som prvú časť (neviem, či už bola aj druhá ), a tá sa mi celkom pozdávala. Bola mi sympatická Grófka, páčilo sa mi jej stvárnenie. Ale mám pocit, že to bola prvá a posledná časť, ktorú som videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
bol som prekvapený najmä z výkonov slovenských hercov, ktoré boli obstojné a celé vyobrazenie temnej, "zločineckej" atmosféry vo väznici je skvelé. myslím, že najlepší slovenský "seriál". doposiaľ.
D.N.A. su machri, čo už
áno, má to veľa chýb, ale stále je to na slovenské pomery nadpriemerný seriál. Mňa zaujal doteraz najviac.
bola som prekvapena a vobec som si nikdy neuvedomila ze je to take tvrde... ak to aj nieje take ako v skutocnosti,velky rozdiel tam nebude....
dávam cvelké plus jojke
tuším aj @peterkoo má ten seriál rád