No na taku plechovú vinu v tvare chrupu natrela takú hnusnú kašu (odtlačok mi robili asi 100krát a vždy to malo inú farbu), potom mi to dala do úst a zatlačila to na zuby a chvíľu čakala až to zaschne, potom to odtiaľ ťahala a keď to odtiahla bola to plechová pičovina s kašou vnútri ktorá mala vnútri vyrytý môj chrup
nie je to nič hrozné dá ti do úst niečo ako pastu, ktorá po minúte stvrdne a vyberie ti to......a hotovo niekoho možno napne....mne to problém nerobilo
mne to dala do ust bolo to vacsie ako moje usta...chutilo to nechutne totalne ma z toho napínalo myslela som sa ze sa z toho pozvraciam...a este k tomu taku nechutnu vonu to malo...a ako sa tam dostali sliny tak si predstav ze to bolo také slizké a mala si plne usta plasteliny.....ale dalo sa to prezit ....neboj sa
mne dala bez chute,taka kriklava ruzova farba kt smrdi ..a nieco ako formicka do piesku v tvare radu zubov..a zatlacila ti to na ne..cakala a vybrala asi po 10-15 sekundach
jedina nevyhoda? ak mas vysoky daviaci reflex,radsej nejedz skoncis ako ja,ze som jej skoro ogrcala ruky
ako už spomínali hore ... radšej toho veľa nenajedz .. mňa napínalo,ale zase nebolo to nič čo sa prežiť nedá .. pomaly ma to čaká zase,lebo mi idú dať dole strojček
Ak sa to nezmenilo odkedy mi to robili naposledy, tak len do takých formičiek natlačila nejakú hmotu, strčila mi to do úst, pritlačila o horné zuby, chvíľku počkala a zase vytiahla. A zopakovala na dolných. Nič hrozné, akurát z toho napína... (ale zase mňa môj dáviaci reflex sa prejavuje aj u normálnej zubárky keď mi kontroluje stoličky)
Fialovú debilinu vo formičke mi strčila do úst, zatlačila, podržala a vybrala hore aj dole...vypláchla som si ústa..to fialové čudo som mala až na nose (šikovná to zubárka ), zaplatila som a bolo po všetkom nič strašné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jedina nevyhoda? ak mas vysoky daviaci reflex,radsej nejedz skoncis ako ja,ze som jej skoro ogrcala ruky
ale aby som "pomohla" nic hrozne chvilu to vydrzis...ani to neboli ani nic hrozne