Odveci otazka. Co by sa stalo, kebyze si dam antikoncepciu skor ako dostanem kramy? zeby som zacala este predtym?
maju mi prist kazdym dnom, ale jednemu cloveku som pvoedala, ze ich uz mam a tak mam mensi ,,problem,, ze ako z toho von. No viem viem, budete mi nadavat, ale fakt by ma zaujimalo co sa stane, ak si ju dam skor
a už si to brala predtým?lebo ak hej, tak nič, tak či tak krámy dostaneš....akurát vtedy, keď nevynecháš tabletku tak Ti neprídu....ale ak si brala, prestala a teraz chceš zasa, tak krámy dostaneš, len si posunieš cyklus....a ak si nebrala nikdy predtým, tak ber tak ako Ti povedali
@fialova antikoncepciu MUSÍŠ brať tak, ako ti povie gynekologička/ako je na príbalovom letáku - v opačnom prípade riskuješ neželané tehotenstvo aj zdravotné problémy.... nevymýšľaj, to ti za to nestojí
@tunidlo To som nepovedala, o lekara sa nejedna, ale aj keby... Nevies o mne nic, takze nemas co mudrovat a domyslat si aky mam vztah s priatelom, a ci vobec priatela mam tolko k tvojmu domyslaniu
@tunidlo Dobre, tak na rovinu, nemam priatela. Tak ako si sa teda nemohol mylit v tom prispevku? no teraz bud mudry domyslas a vynasas rozsudky a ani o tom cloveku nic nevies!! A sak to robia vsetci nielen tuna na birdzi.
Ale keďže to vyzerá tak, že to tušenie nebolo správne, tak sa zaň ospravedlňujem.
A máš pravdu, robia to všetci, to je tým, že je to v podstate nevyhnutná vec. No niekedy sa domyslené, môže samozrejme ukázať ako nepravdivé, napríklad ako v tomto prípade, kedy som sa mýlil.
@tunidlo tu si nieco take spominal alen ejdem sa chytat za slovicka ,,Vidíš a ja zasa pochybujem, že sa mýlim v tom, čo som napísal vo svojom prvom príspevku v tomto fóre (smajlík)"
No dobre, ale to tusenie nespominas vsade a co ja viem co myslis vazne a co tusis?
Nie to tusenie nebolo spravne ospravedlnenie sa prijima
Nevyhnutna vec? je to trapna vec... nic nevie clovek o druhom clovekua vynasa rozsudky a sudi.. to sa mi nepaci, tak pokial neviem nesudim. Nebudem sudit mamicku za to, ze da na zadok pred neviem kolkymi ludmi na stanici, ked neviem ako zije a mozno je to slobodna mamicka a je zo vsetkeho unavena a jej rupnu nervy a tak dalej. Proste nepoznam nesudim... nebudem sudit cloveka co krochta a vydava blbe zvuky, lebo ma mozno Touretuv syndrom a podobne.... ludia sudia lebo su blbi teda dost ludi si myslim ... lenze toto domyslanie je az chore a nielen tuna na birdzi :/
Pochybujem, že sa mýlim a nemôžem sa mýliť ale predsa len je rozdiel, nie?
Ja som to ale myslel vážne. Samozrejme som o tom ale nebol 100%ne presvedčený, bolo to domyslenie, ako si povedala.
Nie, nie je to trápna vec a ako som písal predtým, ty si si rovnako domyslela, že ťa nepoznám. A na tom, aspoň podľa mňa, nie je nič trápne, je to len logické. Jednoducho tomu všetko naznačuje.
No, tourettov syndróm vlastne môže mať každý, koho na ulici uvidíš vykrikovať vulgarizmy, vypiskovať na okoloidúce dievčatá, osočovať okoloidúcich. A rovnako tí, čo niekoho napríklad slušne pozdravia.
Mať o všetkých takýchto ľuďoch presne rovnakú mienku, lebo o nich nemáš k dispozícii všetky informácie by bolo minimálne podivné.
A neviem, čo presne máš na mysli pod súdom, ak niečo hlboké a nemenné, ok, len ti chcem povedať, že nie každý názor, či už pozitívny, alebo negatívny, hneď takýto musí byť.
@tunidlo Nebavi ma hrat sa s tebou na slovickarenie a tahat sa za slovicka ... jasne, ze je to rozdiel, ale ty sam vies co si napisal a co nie ... no len je to smutne ze ludia pisu nieco vazne, aj ked su ot om neni presvedceni ....
No je to logicke, ze ta nepoznam a nevylucujem, mozno z nejakeho kolena si rodina ktovie....
Ano presne tak, tourettov syndrom moze mat kazdy ... ktovie ako to je ... proste maloco je tak ako to vyzera ....
No tak tato tvoja veta je pekna: ,, Mať o všetkých takýchto ľuďoch presne rovnakú mienku, lebo o nich nemáš k dispozícii všetky informácie by bolo minimálne podivné." preto ale nechapem tvoj uplne prvy prispevok, ze sinapisal, ked o mne nic nevies
pod tym sudom, ze ludia sudia ludi, ani ich nepoznaju, myslia si aki su hento a tamto a ohovaraju pritom pravda uje dost casto niekde inde a oni sa mylia a ani nevedia ako to je ....
@tunidlo ano su logicke proste tak, a pre mna je logicke to, ze ked nepoznam tvoj ksicht, tak sme neni rodina. Rodinu poznam do dost ,,kolien"
No dobre, ukoncime tuto debatu, ktora nikam nevedie. Nepacil sa mi tvoj prvy komentar, lebo bol obvinovaci, mudrujuci, odsudzujuci a pri tom o mne nic nevies tolko k tomu. Bola by som rada, kebyze sa najskor zamyslis nad tym, co o tom cloveku vies a potom nieco napises Lebo malokedy vies ako to naozaj je
@tunidlo Jasne, dalsi dokaz toho, ze nic nie je take ako vyzera nepovedala som ze tomu ze si to ty verim, na 100% ale tak je to normalny ksicht, tak dufam, ze si to ty
no tak to je uz s tebou vazne zle, ak by si mudroval rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale s tymi tvojimi teleskopmi sa aj tak fotit neda neviem kde si ich vyhrabala
ale som rada, že ťa nakoniec kamaráti doniesli v poriadku do chalupy
to skor ja som ich musel niest
Hej, ja si tu domýšľam ako taký pako a ty si pri tom iste hovorila o svojom lekárovi ...
Keď už sme pri tom hnusnom a hlúpom domýšľaní, smiem sa spýtať, prečo si tak trúfalo domýšľaš, že o tebe nič neviem?
A prečo si domýšľaš, že ťa nepoznám?
Čo ak som tvoj strýko, alebo bratranec, alebo neter?
Vidíš a ja zasa pochybujem, že sa mýlim v tom, čo som napísal vo svojom prvom príspevku v tomto fóre
Takže sme na tom podobne ako pozerám.
Zasa, že sa nemôžem mýliť som nepovedal.
A tušenie tiež nie je úplný rozsudok.
Ale keďže to vyzerá tak, že to tušenie nebolo správne, tak sa zaň ospravedlňujem.
A máš pravdu, robia to všetci, to je tým, že je to v podstate nevyhnutná vec. No niekedy sa domyslené, môže samozrejme ukázať ako nepravdivé, napríklad ako v tomto prípade, kedy som sa mýlil.
No dobre, ale to tusenie nespominas vsade a co ja viem co myslis vazne a co tusis?
Nie to tusenie nebolo spravne ospravedlnenie sa prijima
Nevyhnutna vec? je to trapna vec... nic nevie clovek o druhom clovekua vynasa rozsudky a sudi.. to sa mi nepaci, tak pokial neviem nesudim. Nebudem sudit mamicku za to, ze da na zadok pred neviem kolkymi ludmi na stanici, ked neviem ako zije a mozno je to slobodna mamicka a je zo vsetkeho unavena a jej rupnu nervy a tak dalej. Proste nepoznam nesudim... nebudem sudit cloveka co krochta a vydava blbe zvuky, lebo ma mozno Touretuv syndrom a podobne.... ludia sudia lebo su blbi teda dost ludi si myslim ... lenze toto domyslanie je az chore a nielen tuna na birdzi :/
Pochybujem, že sa mýlim a nemôžem sa mýliť ale predsa len je rozdiel, nie?
Ja som to ale myslel vážne. Samozrejme som o tom ale nebol 100%ne presvedčený, bolo to domyslenie, ako si povedala.
Nie, nie je to trápna vec a ako som písal predtým, ty si si rovnako domyslela, že ťa nepoznám. A na tom, aspoň podľa mňa, nie je nič trápne, je to len logické. Jednoducho tomu všetko naznačuje.
No, tourettov syndróm vlastne môže mať každý, koho na ulici uvidíš vykrikovať vulgarizmy, vypiskovať na okoloidúce dievčatá, osočovať okoloidúcich. A rovnako tí, čo niekoho napríklad slušne pozdravia.
Mať o všetkých takýchto ľuďoch presne rovnakú mienku, lebo o nich nemáš k dispozícii všetky informácie by bolo minimálne podivné.
A neviem, čo presne máš na mysli pod súdom, ak niečo hlboké a nemenné, ok, len ti chcem povedať, že nie každý názor, či už pozitívny, alebo negatívny, hneď takýto musí byť.
No je to logicke, ze ta nepoznam a nevylucujem, mozno z nejakeho kolena si rodina ktovie....
Ano presne tak, tourettov syndrom moze mat kazdy ... ktovie ako to je ... proste maloco je tak ako to vyzera ....
No tak tato tvoja veta je pekna: ,, Mať o všetkých takýchto ľuďoch presne rovnakú mienku, lebo o nich nemáš k dispozícii všetky informácie by bolo minimálne podivné." preto ale nechapem tvoj uplne prvy prispevok, ze sinapisal, ked o mne nic nevies
pod tym sudom, ze ludia sudia ludi, ani ich nepoznaju, myslia si aki su hento a tamto a ohovaraju pritom pravda uje dost casto niekde inde a oni sa mylia a ani nevedia ako to je ....
"Je to logické" ... Presne o tomto hovorím. Niektoré veci nemusia nutne byť pravda, ale sú jendoducho logické.
No, v tej mojej vete som nevidel nejaký nesúlad s tým mojim prvým prispevkom, nerozumiem.
No dobre, ukoncime tuto debatu, ktora nikam nevedie. Nepacil sa mi tvoj prvy komentar, lebo bol obvinovaci, mudrujuci, odsudzujuci a pri tom o mne nic nevies tolko k tomu. Bola by som rada, kebyze sa najskor zamyslis nad tym, co o tom cloveku vies a potom nieco napises Lebo malokedy vies ako to naozaj je
A rovnako je pre teba logické predpokladať, že na tej profilovke som ja, hoci málokedy vieš, ako to naozaj je
A ja stále neviem, ako to vlastne naozaj je a mám nepríjemný dojem, že ak by som to vedel, mudroval by som podobne, ako v tom prvom príspevku
no tak to je uz s tebou vazne zle, ak by si mudroval rovnako