Dobry deň, nechapem prec beru kazdu skolu inac. Myslim Gymnazium, Úplnu Strednu odbornu školu, alebo nejakú OA. Ja som dostudoval Priemyslovku (USOŠ), no keby tam nebol ten blby koeficient 1,2 alebo 1,5 uz neiem ako to maju,tak by ma mozno prijali. nechap
Nie, ale dat byvalim studentom Odbornych skol koeficient 1,5 a gymnazistom 1 + matura z matiky 0,9 ... Aj ja som maturoval z matiky, ale takyto koeficient nas zabije.
No dúfam, este mi neprisla obalka s neprijatim, no vcera som pozeral net a dost ma do dostalo. Ja som veril ze ma prijmu. Dufam ze ty predomnou pojdu na iny odbor alebo na inu skolu. Inac mam este zolika Sociologiu, ale na nu nechcem ist. Odvolanie dam isto na TUKE. Len neviem co mam do neho napisat Ja s ale chcem odvolat, keby sa miesto uvolnilo
V dnesnej dobe je to len o peniazoch, mas $$$, mas titul. Ja idem tiez TUKE FEI, na prvy z programov ma neprijali, ale az na treti. Na ten prvy skusim asi tiez odvolanie, ale to ma ani tak nesere ze ma tam neprijali, ale to ze debilov so 4,5 na strednej tam brali. Je to o peniazoch a o znamostiach..... a s tym koeficientom mas pravdu, mne tam tiez najebali koeficient 1,5, pritom som mal odbor zamerany na informatiku, a aj som z nej maturoval, cize som mal mat 1,1....
No to naserie tiež. Mal som dať do životopisu že vlastnim jachtu, a veľkú vilu na Dunaji. Počujte, na Hutnicku a Strojnicku fakultu je ešte druhe kolo prijiamcich do 15. augusta. Oplatí sa mi tam dať prihlaśku? Nedalo tam bars veľa študentov prihlašky? Ja si myslim ze to 2. kolo prijimacich skusiek, ze chcu len Love vytiahnut za prihlasky od nas. Ale tak studovat chcem na tej skole. Mate nejaky napad co dat do odvolania? SOm Vam vyzsie spominal... Prosim, teraz riesim hromadu veci kedze aj pracujem niekde.
Na hutnickej iba taky? No mam vyzsi, ja som daval prihlasky na FBerg. Tam beru aj nad 2,00. Odbor Alternativne zdroje energie a geologia a regionalny rozvoj... Mna to tam taha najviac. Das m itvoj mail? Napisal som do studentskej poradny na TUKE, no potreboval by som zistit viac info a neviem kedy mi odpisu. Prosim, diky
slovenčinu nemáš dobrú veľmi D no nevadí rozumiem ...tak mňa prijali na berg na manažment zemských zdrojov a som z gymnázia ..aké info potrebuješ? nemôžeš napísať do správy tu?
No slovencinu mam dobru, ale interpunkncne znamienka sa mi nechce vypisovat. Ktomu pisem rychlo, takze obcas sa mi pismenka prekrutia. Vies, som vcera bol dost nasraty na skolu, na gymnazistov, na sam seba, na vsetko som bol nastvany. Dnes mam nejaku iskierku nadeje. Odvolanie poslem. Neviem si sam seba predstavit studovat sociologiu... Keby ma neprijali, tak ta chut studovat uplne zmizne. Este rodicom ako to povedat,.. uz sa tiez tesili ze vypadnem, a ze som si vybral dobre odbory. Preto potrebujem nejaku radu, tych co to tam poznaju. Jeden super týpek mi napisal ze vraj sa tam prihlasilo vela gymnazistov, a to si ju dali len ako zaloznu skolu... No a toto ma nasralo riadne, preto som im ponadaval vyzsie.
Dto niesu len iterp. ...ale vyzsi? DD poradny D moj zlatý to sa volá inak inerpunkcia je niečo iné...na berg ťa nezoberú asi...tam sa hlási najviac ľudí na túto fakultu asi 4500 sa zdá ale je ťažké sa tam dostať ..a uprednostňujú gymnázistov pretože vedia aké je mať čisté 1 na odbornej a aké na gymku...a ešte aj na gymnáziu záleží podľa toho ktoré.. neviem skús dať na odvolanie ale nebuď potom sklamaný keď ťa nevezmú ani potom
Ved som pisal ze interpunkcne znamienka (bodka, mäkćeň ...). A vyšši no Vies ja so uz rok po skole. Maturita za mnou, som si chcel oddychnut. teraz mam prve skusenosti z prihlaskami a precakat dalsi rok nechcem ... teraz mam nejaku pracu, ale ta pojde po lete. No jasne, odvolanie skusim dat, ved iba papier zabalim do obalky a cestou do prace sa zastavim na poste.
Inac ked mozem vas spytat co si citate tuto temu,.. este raz. kedze je 2. kolo prijimaciek v Hutnickej a Strojnickej, a ja nemam koeficient do 2,00, mam sancu sa tam dostat?.. rozmyslam ze poslem dalsiu prihlasku. Poslednu
Rozmyslam ze poslem do hutnickej este prihlasku. Je tam malo uchadzacov (315) oproti Fbergu (2884)... juchuuuuu. Inac druhe kolo je do 15. Augusta. Ked si tu este, porad nieco o tej fakulte. ktore odbory su dobre a ktore su dobre a lahke ... Lahke preto, lebo FBerg mi bude chybat tak sa nebudem velmi sustredit * Ne, ale studovat mozem vsetko. Aj tam s anajdu odbory ktore sa mi pacia
caw anatolynx aj ja som podobne ako ty .Tiez som minuly rok zmaturoval a poslal som na FBerg na odbor geoturizmus a mna neprijali........ja urcite pošlem odvolanie dufam, ze ma prijmu .Za to , ze som zmaturoval na odbornej skole tak ma nemozu zobrat?????? a inak aj tebe drzim palce aby ta prijali.
na geoturizmus minule neprijali jednotkarov zo srobarky tak neviem kde sa hrabete...tak na hutnicku zobrali teraz 190 z tych 315 ci kolko ...hlavne jetam treba vediet matiku a chemiu to je zaklad ...a nauc sa prosim pisat ebo sa to neda citat
No neviem, pisat som sa ucil uz na zakladnej. Matiku ako tak, ved je iba v prvom rocniku. Chemiu uz tazsie. Tu som mal iba v prvom rocniku na strednej. Tak ale ked chces, tak sa naucis. Ja davam to odvolanie, ved nic sa za neho neplati. Neviem preco nam radis vzdat sa, ved sancu ma kazdy. Aj ked malku.
@anatolynx No, ja neviem ako ty... spolužiak mal takisto priemer 2,0 a ho na BERG nezobrali a je z gympla. Takže to nebude len o tom, že z gympla sú žiaci uprednostňovaný.
Nemyslím si, že TUKE je o peniazoch. Ak máš výsledky, nemáš problém. Aj mňa zobrali. No uvažujem, či tam vôbec ísť... Prijali ma na ďalšie 3 školy, tak sa teraz neviem rozhodnúť...Myslíte, že vyštudovať TUKE dáva zmysel?
Ide niekto na priemyselnú logistiku? Zaujímalo by ma tam, či sa na tom odbore stále nesedí za počítačom a nerobí nejaké modely...so vzorcami a výpočtami
@anatolynx alternativne zdroje energie nie su az taky dobry odbor ako si myslis, naviac s tam hlasi dost ludi..to sa ti skor oplati GARR, to ma aj celkom dobre uplatnenie, ale je to zase tazsi odbor
@zuzapp podla toho, ake su tie dalsie tri skoly na ktore ta prijali, ale vseobecne technicke skoly maju v dnesnej dobe urcite zmysel a uplatnenie
@revan01able mna pred niekolkymi rokmi neprijali na geoturizmus, a to som z gymnazia a s priemerom okolo 2. To je odbor s najvacsim poctom zaujemcov na bani, takze nevelmi dufaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inac ked mozem vas spytat co si citate tuto temu,.. este raz. kedze je 2. kolo prijimaciek v Hutnickej a Strojnickej, a ja nemam koeficient do 2,00, mam sancu sa tam dostat?.. rozmyslam ze poslem dalsiu prihlasku. Poslednu
(tzn. veľa gymnazistov sa hlási na právnické fakulty a sú uprednostňovaný, no technikov ubúda)
No 4500 ich nieje,.. no ale 2884 je vela. Z toho 2 su moje
» mais.tuke.sk/dokumenty/cogno...
...musim sa pochvalit
@sasazemiakovakasa na teba si musim davat pozor
@zuzapp poznas par ludi ale ani jedneho, kto by mal pocit, ze ma to studium zmysel.
@sasazemiakovakasa tak to budeme spolufakultnici
@zuzapp podla toho, ake su tie dalsie tri skoly na ktore ta prijali, ale vseobecne technicke skoly maju v dnesnej dobe urcite zmysel a uplatnenie
@revan01able mna pred niekolkymi rokmi neprijali na geoturizmus, a to som z gymnazia a s priemerom okolo 2. To je odbor s najvacsim poctom zaujemcov na bani, takze nevelmi dufaj