Mlčanie a ignorácia je najlepšia taktika. Keď to nestojí za hádku, tak sa jej takto aspoň vyhnem, pokiaľ to je niečo vážnejšie... tak ich ignoráciou aspoň vytočím viac, než keby som im mala detinsky odvrávať alebo hulákať na nich. Roky praxe.
Odvrávať, to mi nepripadá ako správne pomenovanie. Ale proste, keď viem, že mám pravdu a som v práve, tak si poviem svoj názor. (Začo dostanem spičung, niektorí ľudia totiž trpia utkvelou predstavou, že si nechám večne skákať po hlave. -.-)
Dedo to raz nazval odvrávaním, hovoril mi, nech neodvrávam, ale ja som tomu pokynu ani moc nerozumel, vlastne som pri "svojom odvrávaní", čo som bral ako nejakú úplne obojstrannú a rovnocennú činnosť nedokázal pochopiť takýto koncept univerzálnej odpovede, ktorá takúto činnosť jednostranne ukončí a určí "víťaza" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skor volim spravne argumenty
A ešte to isté čo @hoperpohroma , snažím sa vyhýbať rozhovorom s nimi.
stale na mna nadavaju atd, ale kvoli tomu sa nezmením
Dedo to raz nazval odvrávaním, hovoril mi, nech neodvrávam, ale ja som tomu pokynu ani moc nerozumel, vlastne som pri "svojom odvrávaní", čo som bral ako nejakú úplne obojstrannú a rovnocennú činnosť nedokázal pochopiť takýto koncept univerzálnej odpovede, ktorá takúto činnosť jednostranne ukončí a určí "víťaza" ...